Acum citesti:
Un inginer silvicultor, candidatul PSD pentru Primăria Marpod
Intreg articolul 3 minute de lectura

Un inginer silvicultor, candidatul PSD pentru Primăria Marpod

Noul președinte al PSD Sibiu, Bogdan Trif, a prezentat, joi, într-o conferință de presă, candidatul pentru funcția de primar al comunei Marpod, la alegerile din 11 iunie. 

Bogdan Bârsan este inginer silvicultor de meserie, activează în PSD din 2004, este căsătorit şi are o fetiţă în vârstă de 3 ani.

„Am considerat că este o provocare profesională și mă bucur că am primit încredere din partea partidului și a comunității pentru a candida. Nu este ușor să gestionezi o comunitate de peste o mie de persoane, dar este o responsabilitate pe care mi-am asumat-o. Sunt multe lucruri care trebuie rezolvate în comună – asfaltarea străzilor, realizarea trotuarelor și șanțurilor, modernizarea căminelor culturale și a grădiniței, dar și realizarea unui dispensar pentru locuitorii din Ilimbav, majoritatea vârstnici, care trebuie să meargă trei kilometri pănș la medic”, a declarat Bogdan Bârsan.

Potrivit acestuia, promovarea produselor și obiceiurilor tradiționale, dar și investiții făcute pe termen lung, sunt alte dintre propuneri pentru alegătorii din Marpod

Totodată, Bogdan Trif a prezentat noua echipa de conducere a organizației județene. Horațiu Marin este noul lider al organizației municipale Sibiu a PSD, iar Mihai Macavei, fost candidat al PSD la Primăria Mediaș, este noul lider al organizației de pe Târnava Mare.

„Chiar dacă mă bucur ca s-a întinerit echipa, nu i-am uitat pe colegii nostri mai în varstă. Este obligatoriu să închegăm o echipa puternică în care să se îmbine elanul tineresc al colegilor cu experienta de viaţă a seniorilor din partid. Cu siguranţă că aceasta este cheia succesului”, a declarat Bogdan Trif, preşedintele interimar al Organizaţiei Judeţene PSD Sibiu.

Potrivit acestuia, PSD Sibiu a schimbat nu doar echipa de conducere, ci şi felul de a face politică. Deschierea către sibieni, transparenţa, implicarea socială, unitatea în acţiune, sunt doar câteva dintre caracteristicile definitorii ale noii noastre abordări.

„Astfel, avem toată deschiderea în a primi în rândurile noastre noi membrii şi în a-i susţine şi promova pe cei cu adevărat competenţi şi muncitori. Am început să fim şi vom fi cât de poate de transparenţi în faţa sibienilor, dar şi a mass-mediei. Avem în plan împlicarea în acţiuni sociale şi chiar intenţionăm să donăm o parte din venitul nostru lunar pentru sprijinirea oamenilor nevoiaşi şi a cazurilor sociale sau medicale speciale”, a mai declarat Bogdan Trif.

În plus, noua echipa a PSD a decis sa funcționeze într-un singur sediu, cladirea in care a functionat pana acum organizatia municipala fiind inchiriat, fondurile astfel strânse fiind folosite pentru finanţarea activităţilor, iar o parte semnificativă va fi donată pentru diferite cauze sociale.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.