Acum citesti:
Echipa PSD a fost în mijlocul copiilor de 1 iunie
Intreg articolul 3 minute de lectura

Echipa PSD a fost în mijlocul copiilor de 1 iunie

Social-democraţii sibieni au petrecut ziua de 1 iunie alături de copiii instituţionalizaţi pe care i-au dus la un spectacol de magie iar apoi le-au oferit cadouri.

De Ziua Copilului, am învăţat ce înseamnă fericirea şi bucuria pură. Ne-au predat această lecţie copiii de la un centru de plasament din judeţul Sibiu.

Joi am oferit câteva ore din viaţa noastră celor 61 de copii instituţionalizaţi, pe care i-am dus la un spectacol de magie la Teatrul Gong, apoi ne-am jucat cu baloanele şi le-am oferit cadouri.
“A fost emoţionant pentru noi. Nimic nu se compară cu zâmbetul, cu bucuria de pe ch
ipurile acestor copii atât de greu încercaţi. Pentru ei această excursie a însemnat atât de mult, încât am decis că trebuie să mai organizăm astfel de activităţi. Le-am promis că ne vom revedea şi o vom face.”, a declarat Bogdan Trif, liderul social-democraţilor sibieni. 

Alături de noi a fost şi Bogdan Bârsan, candidatul nostru pentru Primăria comunei Marpod. Fiind tatăl unei fetiţe de trei ani, acesta a fost profund impresionat de copiii de la centrul de plasament. “Privind bucuria de pe chipurile acestor copii, am înţeles că le-am făcut cel mai frumos cadou de ziua lor. Ei au nevoie să iasă în lume, au nevoie să se simtă iubiţi, iar pentru câteva ore, noi le-am putut oferi toate acestea. Pentru noi a fost o experienţă extraordinară şi emoţionantă, mai ales că am fost mereu cu gândul la copiii nostri, de acasă. ”, a mărturisit Bogdan Bârsan.

Acţiunea a fost desfăşurată de Organizaţia Judeţeană PSD Sibiu, prin Organizaţia Femeilor Social-Democrate din Sibiu, condusă de Preşedintele Interimar Claudia Simtion şi Organizaţia Municipală PSD Sibiu, condusă de Preşedintele Interimar Horaţiu Marin.

Cei 61 de copii de la centrul de plasament din judeţ care au sărbătorit alături de noi Ziua de 1 Iunie au vârste cuprinse între 3 şi 11 ani. Noi le-am oferit transportul şi accesul la spectacolul de magie de la teatrul Gong, iar la final, doamnele social-democrate au avut grijă să petreacă puţin timp cu micuţii, să le ofere cadouri şi foarte multe baloane, lucru care i-a bucurat enorm.

Cu o zi înainte, am sprijinit organizarea “Cupei 1 iunie” la fotbal, eveniment desfăşurat la Scoala cu Clasele I-VIII Nr. 21 din Sibiu. Peste 600 de copii din clasele I-IV au luat parte la competiţie şi s-au bucurat de cupele, medaliile şi diplomele oferite de noi.

psd 1

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.