Acum citesti:
Marian Muntean, președintele ANR, în vizită la Sibiu
Intreg articolul 2 minute de lectura

Marian Muntean, președintele ANR, în vizită la Sibiu

Marian Muntean, președintele partidului „Alianța Noastră România” (ANR) s-a întâlnit weekend-ul trecut,  la Sibiu cu membrii Consiliului Național al ANR pentru a discuta elemente care țin de organizarea și dezvoltarea alianței și a decide  care vor fi direcțiile viitoare de acțiune.

„ Aceste întâlniri se organizează trimestrial, dar de fiecare dată în alt oraș al țări. De această dată, am ales să ne întâlnim la Sibiu, o zonă foarte frumoasă și reprezentativă, de care suntem foarte legați. Ne-am propus o perioadă de muncă, de structurare, dar și de dezvoltare organizational, deoarece ne dorim să ducem mai departe proiectul pe care l-am început în toamna anului 2016. Alianța Noastră România și-a propus, încă de la înfințarea sa să protejeze drepturile fundamentale al cetățenilor români, întrucât acestea au fost înălcate în ultimele 3 decenii, cum ar fi dreptul de proprietate al românilor asupra resurselor, de încurajarea capitalului autohton și al muncii românești, de o dezvoltare economică serioasă, precum și drepturile care țin de valorile culturale și spirituale, care ne defines. Eu cred că viața noastră administrativ statală este profund dominată de corupție și incorectitudine, care nu pot fi înlăturate decât oferind o alternativă politică serioasă și corectă”, ne-a declarat Marian Munteanu, președintele ANR.

Senatorul sibian, Ioan Gligor a ținut să precizeze despre rezultatul bun, de care s-a bucurat partidul ANR în județul Sibiu.

 

 

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.