Acum citesti:
Raluca Turcan, prim-vicepreședinte al PNL după Congres
Intreg articolul 1 minute de lectura

Raluca Turcan, prim-vicepreședinte al PNL după Congres

Raluca Turcan a fost aleasă prim-vicepreședinte al PNL pe comunicare cu 1.161 de voturi, în urma congresului liberalilor. Liderul PNL Oradea, Ilie Bolojan, a fost ales prim-vicepreşedinte pe strategii politice cu 1.292 de voturi, liderul PNL Alba, Mircea Hava, a fost ales prim-vicepreşdinte pe relaţii internaţionale cu 1.329 de voturi, în vreme ce Iulian Dumitrescu, preşedintele PNL Prahova, a obţinut postul de prim-vicepreşedinte pentru mediul de afaceri şi societatea civilă cu 1.264 de voturi.

De asemenea, PNL și-a ales cei 16 vicepreședinți, dar și restul membrilor Biroului Executiv, care s eva reuni, luni, la ora 12.00, pentru a stabili modalitatea de interventie in cazul motiunii introduse de PSD.

Ludovic Orban a fost ales preşedinte al PNL sâmbătă, în cadrul congresului partidului desfăşurat la Romexpo. Orban a obţinut 3.518 voturi, în vreme ce contracandidatul său, Cristian Buşoi, a primit 952 de voturi, iar 34 de voturi au fost declarate nule.

Raluca Turcan a anunțat cu o săptămână înaintea Congresului că-l va susține pe Ludovic orban, ba chiar a făcut completări la programul prezentat de acesta liberalilor.

 

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.