Acum citesti:
Raluca Turcan: Noi oameni competenți s-au alăturat echipei PNL
Intreg articolul 2 minute de lectura

Raluca Turcan: Noi oameni competenți s-au alăturat echipei PNL

Președintele PNL Sibiu, deputatul Raluca Turcan, a anunțat că în partid s-au înscris în ultima perioadă o serie de oameni competenți în domeniile lor de activitate, precum profesori, ingineri, juriști, economiști, IT-iști și cadre militare în rezervă. Parlamentarul susține că odată cu deschiderea organizației spre noi membri, se urmărește crearea unei formațiuni politice puternice, care „să se opună batjocurei PSD și să ofere soluții moderne”.

„Au ales să devină membri ai PNL. Au venit cu gândul că România are nevoie de un partid puternic care să se opună batjocurei PSD și care să ofere, la toate nivelurile, soluții moderne, puse în aplicare de oameni dedicați și integri. Au ales fără reținere PNL Sibiu. Au optat pentru PNL Sibiu pentru că se simt reprezentați de oamenii care fac politica liberală la Sibiu, convinși de faptul că valorile liberale, urmărite cu determinare și integritate, pot servi interesul public. Odată cu deschiderea organizației noastre, am strâns rândurile și cu colegii mai vechi din PNL, primari, consilieri, oameni din mediul public sau privat, seniori sau tineri.Este o onoare când oamenii ne aleg și decid să militeze împreună cu noi pentru o Românie prosperă, educată, modernă și performantă. O Românie în care să fie respectate în fiecare zi libertatea, democrația și statul de drept”, a transmis Raluca Turcan pe pagina de Facebook.

Potrivit deputatului de Sibiu, în cadrul partidului se pot înscrie în continuare persoane care doresc să facă politică „în folosul cetățenilor și nu în interes personal sau al unui grup de partid”.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.