13.3 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

Concurs de pictură pentru copii, lasat de PSD Sibiu

Cele mai citite

PSD Sibiu lansează concursul de pictură originală, fără şablon, “Sărbătorile de iarnă la Sibiu”.
Sunt aşteptaţi să îşi înscrie lucrările copiii din clasele O-VIII din cadrul şcolilor din municipiul Sibiu.
Desfăşurare şi înscriere
Concursul se va desfăşura pe două categorii: clasele O-IV şi clasele V-VIII. Lucrările se primesc în original, la sediul PSD Sibiu de pe strada Samuel von Brukenthal, nr. 2, de luni până vineri între orele 9:00-16:00, până în data de 19 decembrie, ora 14:00.
Pentru clasele 0-IV lucrările trebuie să fie realizate în format A4, iar pentru clasele V-VIII, în format A3.
Lucrările înscrise în concurs vor fi însoţite de numele şi prenumele complet al elevului, clasa, şcoala la care studiază, numele părinţilor şi un număr de telefon de contact.
Premierea câştigătorilor
Lucrările care vor fi aduse la sediul nostru, în original, sunt considerate înscrise în concurs. Aceste lucrări vor fi analizate de către un juriu format din trei profesori de specialitate, care vor decide care sunt cele mai bune picturi. Vor fi premiate câte trei lucrări la fiecare categorie.
Festivitatea de premiere va avea loc în data de 21 decembrie, începând cu ora 18:00, la sediul Organizaţiei Municipale PSD Sibiu, str. Samuel von Brukenthal nr. 2 Sibiu. Toate lucrările înscrise în concurs vor fi expuse la sediul Organizaţiei, începând cu data de 21 decembrie şi până la sfârşitul anului.
Premiile
Vor fi premiate cele mai bune trei lucrări de la fiecare categorie.
Pentru ambele categorii, premiile vor consta în: locul 1 – câte o tabletă Kindle pentru citit; premiul 2 – câte un abonament pentru 5 intrări la piscină, pentru copil şi un însoţitor; premiul 3 – câte un voucher pentru cinci şedinţe de echitaţie.
La fiecare categorie vom oferi câte două menţiuni constând în cărţi de citi şi de colorat.
 
 
 

spot_img
spot_img
Ultimele știri

FOTO: Copșa Mică are o autospecială de stingere a incendiilor

După ani de numeroase încercări de a obține o autoutilitară funcțională de stingere a incendiilor, acest lucru s-a realizat...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect