5.1 C
Sibiu
joi, aprilie 18, 2024

Corina Bokor, votată viceprimar al Sibiului

Cele mai citite

Corina Bokor a fost aleasă în funcția de viceprimar al Sibiului, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local, organizată joi, 18 decembrie. Pentru ocuparea acestui post a fost înaintată o singură propunere, Corina Bokor (FDGR), fiind propusă de primarul interimar, Astrid Fodor (FDGR). Au fost 23 de voturi exprimate, toate „pentru”, 0 abțineri, 0 voturi „împotrivă”.
”Sunt foarte onorată și mă bucur pentru încrederea acordată. Voi face tot ce îmi stă în putință pentru a îndeplini activitățile pe care le-am preluat”, a declarat noul viceprimar al Sibiului, Corina Bokor.
Bokor a deținut, până în prezent, funcția de consilier local, fiind membră a Forumului Democrat al Germanilor din România, filiala Sibiu (FDGR). În urma votului, ea va prelua atribuțiile fostului viceprimar Astrid Fodor, ce deține în prezent funcția de primar interimar al Sibiului și va face echipă cu viceprimarul Virgil Popa (PNL).
Corina Bokor s-a născut la data de 9 august 1967, este căsătorită și este de profesie inginer. A absolvit Facultatea de Inginerie a Universității Sibiu, în perioada 1986-1992, iar între 2008 – 2013 a urmat studii de doctorat, la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, devenind doctor inginer în domeniul Ingineria Materialelor. Între anii 1993-1998 a fost secretar la FDGR, iar din 1999 până în prezent, referent de specialitate, gradul II, la FDGR.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

ULTIMA ORĂ: Fetiță de 7 ani, lovită pe o trecere de pietoni din Cisnădie

O fetiță de 7 ani a fost rănită, miercuri seara, într-un accident rutier produs în Cisnădie, pe strada Grigore...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect