Acum citesti:
Deputatul Constantin Șovăială va avea Birou Parlamentar la Mediaș
Intreg articolul 2 minute de lectura

Deputatul Constantin Șovăială va avea Birou Parlamentar la Mediaș

Vineri, 17 februarie 2017,  va avea loc la Mediaș  deschiderea  Biroului Parlamentar al deputatului Constantin Șovăială, parlamentar la primul mandat, ales în decembrie 2016. Constantin Sovăială a fost vicepreședinte și, apoi, președinte interimar  al  Consiliului Județean Sibiu, poziție din care s-a aflat mereu în contact cu administrațiile locale din zona de nord a județului și din care a susținut promovarea proiectelor de interes ale Mediașului.

De altfel, recent, odată cu discutarea în Parlament a Legii Bugetului, deputatul Constantin Sovăială a  fost parlamentarul care a susținut de la tribuna ședinței de plen amendamente în favoarea Mediașului, respectiv centura ocolitoare, locuințe ANL și  bazin de înot. “Angajamentele PNL Sibiu cu privire la acest mandat vizează colaborarea  corectă și continuă cu cetățenii județului și cu reprezentanții acestora – primari și consilieri locali. Acesta este motivul pentru care parlamentarii noștri se vor afla în judet și acesta este motivul pentru care eu mă voi afla ori de câte ori este necesar la Mediaș. Sunt un susținător al administrației din Mediaș și îi voi promova la București interesele “, a declarat Constantin Sovăială.

Deschiderea Biroului Parlamentar va avea loc la ora 13 și va fi urmată de o conferită de presă susținută împreună cu primarul municipiului Mediaș, Gheorghe Roman, președinte al Organizației PNL Mediaș.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.