Acum citesti:
Viorel Arcaș: Să compari electoratul PSD cu niște maimuțe e o jignire gravă
Intreg articolul 3 minute de lectura

Viorel Arcaș: Să compari electoratul PSD cu niște maimuțe e o jignire gravă

Întregul electoral al PSD a fost jignit după ce în Mediaș au fost împărțite flyere în cutiile poștale ale medieșenilor care locuiesc la case. Afirmația îi aparține senatorului social democrat Viorel Arcaș, care a susținut o conferință de presă în cadrul căreia a vorbit despre respectivele flyere. Arcaș a spus că la Mediaș campania electorală nu s-a încheiat și a spus că se gândește să sesizeze autoritățile în privința flyerelor. „Nu mi se pare corect ce s-a întâmplat în ultimele zile. În cutiile poștale ale unor medieșeni din zona Aurel Vlaicu și Automecanica au fost împărțite flyere prin care electoratul PSD era comparat cu maimuțele. Este total incorect și ne gândim dacă vom sesiza Poliția. Se pare că la Mediaș nu s-a încheiat campania electorală”, a spus Arcaș.

Viitorul spital de urgență din Sibiu a fost un alt subiect al conferinței de presă susținută de Viorel Arcaș. Parlamentarul medieșean a afirmat că acest proiect nu are nici măcar studiu de fezabilitate. „Proiectul pentru viitorul spital de urgență nu are nici măcar studiu de fezabilitate. Fostul ministru al Sănătății a făcut afirmații neadevărate și nu a lăsat decât două schițe. Dacă s-ar îndeplini toate etapele, dacă am trece de toate proiectele, studiile și licitațiile, în 8 ani de zile ar fi gata și acel spital”, a spus senatorul social democrat.

Senatorul medieșean i-a răspuns și deputatului Nicolae Neagu, cel care îl acuzase că nu a susținut proiectele județului Sibiu la amendamentele pentru legea bugetului. Arcaș a spus că nu se aștepta la acest atac din partea deputatului sibian. „Îmi pare rău pentru că domnul Neagu folosește un limbaj jignitor. Se continuă în același stil al jignirilor. Acum toți se dau liberali, însă le știm tuturor traseul, al unora chiar și înainte de 1989. Vreau să vă spun că eu am votat amendamentul pentru viitorul spital regional. Ne facem mincinoși când realitatea e cu totul alta. Vreau să îl felicit pe domnul deputat Benedeck pentru că a susținut amendamentul la centura Mediașului”, a mai spus Arcaș.

Parlamentarul din Mediaș a mai anunțat și o viitoare vizită a ministrului Dezvoltării în județul Sibiu. “Doamna ministru Sevil Shhaideh urmează să aibă deplasări în fiecare județ pentru a se întâlni cu primarii ca să discute proiectele viabile pentru fiecare județ al țării. Cu siguranță va ajunge în perioada următoare și la Sibiu”, a punctat Viorel Arcaș.

Electoratul PSD din Medias comparat cu maimute 1
Electoratul PSD din Medias comparat cu maimute 2
Electoratul PSD din Medias comparat cu maimute
Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.