Acum citesti:
Turcan, realeasă în funcția de președinte al PNL Sibiu
Intreg articolul 2 minute de lectura

Turcan, realeasă în funcția de președinte al PNL Sibiu

Raluca Turcan a fost realeasă, sâmbăta, în funcția de președinte al organizației județene a PNL Sibiu, în cadrul Conferinței Județene care a avut loc la Sala Thalia.

La alegeri au fost prezenți reprezentanții tuturor filialelor din județ, fiind desemnați și prim-vicepreședinții, vicepreședinții și membrii Biroului Politic Județean.

„După aceste alegeri la Sibiu urmează aceeași activitate ca și până acum de construcție a PNL,  de valorificare a fiecărui membru cu potențial, de atragere a unor oameni noi și de deschidere a partidului spre societatea sibiană. PNL a demonstrat prin rezultatele de până acum că merită încrederea sibienilor, că merită să conducă județul, să aibă cei mai mulți primari exemple de bună practică în administrația locală și, de asemenea, un număr de parlamentari considerabil care să reprezinte sibienii în Parlament. De acum încolo vrem să fim un barometru al politicii liberale la nivel național. Oricum toată lumea se uită la județul care a dat președintele,  se uită la partidul care a susținut președintele, aici, în Sibiu și mi-aș dori ca performanța obținută la Sibiu să reușim să o multiplicăm la nivel național”, a declarat Raluca Turcan, după anunțarea rezultatelor.

Turcan a fost singurul candidat pentru funcția de președinte al organizației și a primit un mandat de patru ani.

În Biroul Politic au mai fost aleși, printre alții, Daniela Cîmpean, președintele CJ SIbiu, Gheorghe Roman, primarul din Mediaș, și Virgil Popa.

Parlamentarii de Sibiu fac parte în mod statutar din acest organism de conducere al PNL.

 

 

 

Obiectivul politic al primăriei municipiului reședință de județ ar trebui să existe pentru orice partid politic the

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.