Acum citesti:
Paul Porr, reales în funcția de președinte al FDGR
Intreg articolul 2 minute de lectura

Paul Porr, reales în funcția de președinte al FDGR

Medicul Paul Porr a fost reales, cu unanimitate de voturi, în funcția de președinte la nivel național al Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR), funcție pe care a preluat-o în martie 2013 de la actualul șef al statului, Klaus Iohannis.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, sâmbătă, de reprezentanții FDGR, medicul Paul Porr a fost reales cu unanimitate de voturi în funcția de președinte al formațiunii.

 

”Paul Porr a fost nominalizat drept candidat de Consiliul de Conducere şi a obţinut unanimitate de voturi. Conform statutului, el va exercita mandatul pe timp de 4 ani”, se arată în comunicat.

 

Potrivit documentului, Porr a fost ales în funcţia de preşedinte al FDGR în martie 2013 după depunerea mandatului de către Klaus Iohannis. Porr a fost, din 1995, vicepreşedinte al FDGR,  respectiv preşedinte al FDG Transilvania.

 

Dr. Paul-Jürgen Porr este născut la Mediaş, în 1951, şi este medic de profesie.

 

După ce a activat ca şef de clinică şi cercetător la Cluj-Napoca, din 2006 a fost şeful Clinicii Medicale I în cadrul Spitalului Clinic Judeţean Sibiu şi conferenţiar la Facultatea de Medicină a Universității „Lucian Blaga” din Sibiu. Din februarie 2017 este directorul medical al Clinicii Polisano.

Din 2008 Paul Porr este consilier în Consiliul Judeţean Sibiu, din partea FDGR.

Paul Porr este, de asemenea, finul de cununie al președintelui Klaus Iohannis, fiind, împreună cu soția, unii dintre cei mai apropiați prieteni ai cuplului prezidențial.

 

 

 

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.