Acum citesti:
ifm efector și-a deschis oficial porțile, la Cristian
Intreg articolul 3 minute de lectura

ifm efector și-a deschis oficial porțile, la Cristian

Fideli motto-ului firmei, close to you, reprezentanții ifm efector au ajuns mai aproape de Sibiu și au inaugurat recent cea mai nouă unitate de producție a companiei. Situată în Cristian, firma produce deja, cu 59 de angajați, senzori inductivi de poziție, care vor fi vânduți pe plan mondial. Fabrica ifm a fost construită pe o suprafață de aproximativ 9.000 mp, din care 2800 mp reprezintă partea de producție, iar restul sunt depozite, birouri, laboratoare de dezvoltare, cantină și alte facilități. ifm efector vrea să demonstreze că se poate obține calitate germană, în România.

„Acum câteva săptămâni ne-am hotărât însă, să producem la Sibiu și un alt tip de senzori, anume senzori de proces. Primele pregătiri în acest sens s-au făcut deja, iar primul pas de relocare a acestei linii este planificat pentru anul viitor. Pentru noi este foarte important să îndeplinim, în toate locațiile noastre de producție, aceleași standarde de calitate. Sunt foarte mulțumit de faptul că echipa din Sibiu a reușit să producă încă de la început senzori la calitatea ifm, iar pe această cale doresc să mulțumesc întregii echipe”, spune Martin Buck, preşedintele Consiliului de Administraţie al ifm Stiftung & co. Kg.

ifm efector își propune ca, în următorii ani, să crească constant numărul locurilor de muncă puse la dispoziția sibienilor și să ajungă la 250 de angajați.

„Relația dintre angajat și angajator este pentru noi una foarte importantă. Dorim să dezvoltăm o relație bună cu angajații noștri, o relație care se bazează pe încredere”, mai spune Martin Buck.

ifm este o companie de familie, înființată în 1969 de Robert Buck și de partenerul său Gerd Marhofer. Aflată la a doua generație, firma s-a extins constant, ajungând să aibă în prezent, la nivel mondial, aproximativ 5.500 angajați și o cifră de afaceri de 720 de milioane de euro.

„Suntem prezenți în mai mult de 70 de țări, prin puncte de lucru proprii, care deservesc mai mult de 130 de mii de clienți. Din punct de vedere al cifrei de afaceri, ifm a crescut încă de la înființare, cu aproximativ 10% anual. Mai bine de 40 de ani, ifm s-a bazat pe punctele de producție din Germania, însă odată cu această creștere, ifm a hotărât să se dezvolte și pe plan internațional. De aceea, în anul 2010, ifm a introdus o strategie de internationalizare a producției și s-a dezvoltat în afara Germaniei, prin construcția de noi fabrici. În prezent ifm are 5 noi fabrici la nivel international”, mai spune Martin Buck.

Scopul ifm este ca, până în anul 2020, să existe în fabricile din străinătate, atât parte de producţie, cât şi de dezvoltare pentru toate cele trei divizii.

„ifm dorește să crească în siguranță” 

 

IMG_8700 - Copy
IMG_8703 - Copy
IMG_8707 - Copy
Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.