Acum citesti:
Hello Mom – îți trimite ecografia direct pe smartphone
Intreg articolul 2 minute de lectura

Hello Mom – îți trimite ecografia direct pe smartphone

Simpozionul „Aplicații moderne ale ecografiei în obstetrică-ginecologie și medicină internă”, a fost găzduit pe 20 iunie de Spitalul Polisano.

Programul primei ediții s-a axat pe domeniile obstetrică-ginecologie și medicină internă și a cuprins atât prezentări medicale, cât și sesiuni practice cu ajutorul tehnologiilor Samsung de ultimă generație. Prezentările medicale de ieri au fost susținute de Prof. Dr. Claudiu Mărginean, Prof. Dr. Lucian Pușcașiu, Conf. Dr. Călin Cipăian și Dr. Cristina Rezi, ulterior având loc sesiuni practice pe aparate.

În cadrul simpozionului a fost prezentat sistemul WS80 Elite, care oferă tehnologii avansate în ecografia de obstetrică și ginecologie. Tehnologia 5D permite efectuarea unei serii de măsurători fetale cu mai multă precizie și usurință, cum ar fi măsurarea translucenței nucale, care are un rol important în diagnosticarea Sindromului Down și a altor anomalii cromozomiale. Timpul de examinare este redus prin efectuarea automată a  măsuratorilor-cheie ale creierului și oaselor lungi. Evaluarea amănunțită a cordului fetal este facilitată prin calcularea automată a 9 secțiuni prin inima fătului. Tehnologia 5D pentru foliculii ovarieni permite identificarea și măsurarea automată a acestora, pentru o mai bună monitorizare a ovulației la pacientele cu probleme de fertilitate.

Viitoarele mămici care posedă un smartphone pot primi direct pe telefon ecografia fetală prin intermediul aplicației Hello Mom, disponibilă gratuit în Google PlayStore și Apple AppStore. Mulțumită aplicației Hello Mom, viitoarele mămici se pot bucura în orice clipă de primele  imagini ale bebelușului și le pot împărtăși celor dragi printr-un simplu “Share”. De asemenea, ecograful 5D Samsung permite crearea primelor secvențe video ale bebelușului, care pot fi urmărite pe Smart TV în 3D.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.