Acum citesti:
2 euro pentru ca Roxana să poată merge din nou
Intreg articolul 2 minute de lectura

2 euro pentru ca Roxana să poată merge din nou

Revenim asupra cazului Roxanei Elena Lupulețu. La cei 27 de ani ai săi fata este țintuită într-un scaun cu rotile și suferă oprații după operații, într-o suferință continuă.

A ajuns în acestă zituație în urma unui tragic accident de ATV, ce s-a petrecut pe când Roxana avea 23 de ani. După mai bine de 4 ani, cu operații dureroase și zeci de încercări, pentru Roxana se ivește o șansă: o clinică care s-a deschis în Bangkok, Thailanda. I-au fost investigate analizele și a fost acceptată pentru o operație și un tratament inovator și revoluționar cu foarte mari șanse de reușită. Acesta presupune implantarea în coloana vertebrală a unui dispozitiv (cip) electronic pentru stimularea epidurală, în combinație cu implanturi cu celule stem, implanturi cu factori de creștere a celulelor stem precum și terapii tradiționale suplimentare. După aplicarea acestuia tânăra va fi capabilă să stea din nou în picioare și, mai important, să meargă.

Roxanei  îi trebuie, până în toamnă, suma de 100.000 de Euro. Fata este singură la părinți și după ce aceștia au vândut tot ce puteau vinde s-au văzut în situația de a nu-și mai putea ajuta copilul.

Noi însă, o putem face la numărul scurt 8827. Sunt 2 euro pe care îi donăm, dacă trimitem sms cu numele Roxana. 2 euro se duc zilnic pe nimicuri, dar pentru Roxana sunt șansa ei de a putea merge. Numărul este valabil doar o lună, până în 14 iulie, așa că nu avem timp de pierdut.

Șansa la o viață normală pentru Roxana este la un sms distanță. Depinde de noi să-l trimitem!

Mai multe detalii despre cazul Roxanei puteți citi AICI!

Roxana Lupuletu

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.