Acum citesti:
Ora de sănătate: Am născut! Acum ce urmează?
Intreg articolul 2 minute de lectura

Ora de sănătate: Am născut! Acum ce urmează?

„Am născut! Acum ce urmează?” este tema care va fi abordată în data de 27 iulie, ora 17:30, la Librăria Habitus, în cadrul proiectului „Ora de sănătate”.

Părinţii vor afla cât de util este să opteze pentru recoltare de celule stem la naşterea bebeluşului şi care sunt controalele medicale obligatorii pe care le recomandă medicii ginecologi mamelor care tocmai au născut.

Unul dintre invitaţi este şeful Secţiei de Obstetrică Ginecologie a Spitalului Judeţean Sibiu, dr. Radu Chicea. Medic primar obstetrică ginecologie, doctor în ştiinţe medicale şi autor a numeroase lucrări ştiinţifice, dr. Radu Chicea va răspunde întrebărilor legate de importanta recoltării de celule stem, dar şi întrebărilor legate de modul în care proaspăta mama trebuie să se îngrijească după naştere.

Cum trebuie primit noul membru în sânul familiei, ce este indicat şi ce nu este indicat să facă părinţii imediat după naştere, despre deciziile medicale cu privire la nou născut şi alte informaţii legate de îngrijirea bebeluşilor va vorbi dr. Sorin Iurian. Medic primar pediatrie şi prezent pentru a treia oară la Ora de sănătate, dr. Sorin Iurian va răspunde întrebărilor părinţilor prezenţi la eveniment.

Proiect al Asociaţiei Happy Moms, „Ora de sănătate” se adresează părinţilor din Sibiu, care sunt interesaţi de anumite teme cu caracter medical, oferind acestora posibilitatea de a interacţiona cu medici specialişti, în cadrul unor întâlniri lunare. După succesul avut în Sibiu, unde „Ora de sănătate” a ajuns la a 10 a ediţie, proiectul a debutat luna aceasta şi în Braşov.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.