Acum citesti:
3 candidați în cursa pentru șefia Spitalului de Psihiatrie
Intreg articolul 2 minute de lectura

3 candidați în cursa pentru șefia Spitalului de Psihiatrie

Dosarele de înscriere a 3 candidați au fost validate de comisia de concurs pentru ocuparea funcției de manager a Spitalului de Psihiatrie ”Dr. Gheorghe Preda” din Sibiu. Este vorba despre Florentina Denisa Nicoară (fost manager interimar, fost director economic), Nicolae Marian Frățilă (fost director administrativ) și Sebastian Ioan Stroia, cu toții fiind declarați admiși în data de 21 august, după verificarea îndeplinirii condițiilor prevăzute în regulamentul de concurs.
Pentru desemnarea noului manager al spitalului, fiecare candidat urmează să susțină proiectul de management pe care l-a redactat și l-a depus. Această etapă este programată pentru data de 1 septembrie, ora 10:00.
În 2 septembrie vor fi afișate rezultatele probei de susținere a proiectului de management, iar în 6 septembrie vor fi soluționate contestațiile și afișate rezultatele finale. Potrivit calendarului de concurs, emiterea dispozitiei de numire in funcție a managerului va avea loc pe 12 septembrie.
Cei trei candidați selectați au aplicat pentru ocuparea acestui post și în această primăvară, atunci când a fost aprobat primul calendar de organizare a concursului pentru funcția de manager al Spitalului de Psihiatrie. Procedura a fost anulată însă în luna aprilie, din cauză că au fost sesizate nereguli în organizare. După anularea concursului, manager interimar al spitalului a fost numit dr. Radu Moldovan.

Citește și: Concursul pentru conducerea Spitalului de Psihiatrie a fost anulat nemotivat

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.