Acum citesti:
Alegeri la Colegiul Asistenților Sociali din Sibiu
Intreg articolul 2 minute de lectura

Alegeri la Colegiul Asistenților Sociali din Sibiu

Structura Teritorială Sibiu a Colegiului Național al Asistenților Sociali din România se pregătește de alegeri, având în vedere că mandatul actualului președinte expiră în 17 noiembrie

„Au fost 5 ani de reușite profesionale, de satisfacții, de împliniri. Răspunsul il va da fiecare prin prisma așteptărilor și implinirilor avute. Tot ce pot să vă spun este doar ce au insemnat acești 5 ani pentru noi ca echipă, fără a intra în prea multe detalii: muncă după orele de program, griji, mobilizare, reprezentări ale profesiei la intîlniri naționale/internaționale,mass-media, concursuri pentru ocuparea posturilor de asistent social etc.- cu alte cuvinte mult voluntariat și multă lipsă din familie”, le-a transmis asistenților sociali din județ Valeria Guliman, președintele CNASR – Structura Teritorială Sibiu.

Alegerile încep cu desemnarea a trei asistenți sociali care să constituie Comisia electorală teritorială, care trebuie să fie cu cotizația de membru la zi, să dea o declarație că sunt de acord sa facă parte din CET și că nu vor candida la niciuna din funcțiile elective.

După consituire, comisia va stabili calendarul pentru desfașurarea alegerilor. Propunerile pentru cele trei funcții din cadrul comisiei se mai pot depune până la finalul acestei zile.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.