15.2 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

Reabilitare și mansardare pentru Pneumologia din Mediaș

Cele mai citite

Proiect important pentru una dintre secțiile Spitalului Municipal Mediaș pentru acest an. Conducerea unității medicale medieșene a decis reabilitarea și mansardarea clădirii în care funcționează Secția Pneumologie. La începutul acestui an, consilierii locali au aprobat proiectul tehnic și a indicatorii tehnico-economici pentru obiectivul de investiții reabilitare și mansardare clădire pneumologie, iar investiția va debuta peste puțină vreme, proiectul fiind în faza selecției de oferte.
Clădirea în care funcționează Secția Pneumologie din Mediaș a fost ridicată între anii1960-1965 și are nevoie de lucrări masive de reabilitare. Astfel, căile de circulație nu corespund normelor PSI, există un număr insuficient de paturi, saloanele nu sunt dotate cu grupuri sanitare proprii iar izolația termică a clădirii este insuficientă.
Conducerea Spitalului Municipal Mediaș își propune să realizeze lucrări de extindere și mansardare a clădirii, măsuri de securitate la incendiu prin ignifugarea întregului material lemnos, refacerea instalațiilor electrice dar și a alimentării cu apă potabilă, respectiv a instalației de încălzire centrală.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Retrospectivă. Primarii Sibiului 1990 – 2024

Activitatea Primăriei Sibiu, după Revoluția din 1989, se împarte în două perioade distincte: înainte și după Klaus Iohannis, în...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect