2.7 C
Sibiu
sâmbătă, aprilie 20, 2024

Paul Porr, noul director medical al Spitalului Polisano Constitutiei

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Conducerea Clinicii Polisano anunță numirea, în luna februarie, a doctorului Paul-Jürgen Porr în funcția de director medical al spitalului de pe Strada Constituției din Sibiu. 

Sunt mândru că fac parte din acest colectiv valoros care a dovedit performanță. Aceste standarde trebuie menținute și mai departe, continuând direcțiile stabilite de dr. Victor Palada și dr. Valeriu Meșteru, unii dintre cei mai vechi și meritoși membri ai echipei Polisano. Îmi propun să aduc în plus o internaționalizare, atât în ceea ce privește pacienții, cât și colectivul medical. Referitor la pacienți, aș vrea să dezvoltăm proiecte de turism medical, unde avem un foarte mare potențial. În Spitalul Polisano se fac intervenții complexe, la aceleași standarde ca în străinătate, lucru care trebuie făcut cunoscut și care ne poate transforma într-o destinație europeană. În ceea ce privește colectivul medical, cu medici extrem de valoroși, îmi propun să participăm la cât mai multe evenimente științifice naționale și internaționale, pentru că este nevoie de această deschidere și de perfecționare continuă. Ne dorim să devenim spital clinic, iar una din condițiile esențiale este publicarea unui număr cât mai mare de lucrări în reviste științifice reprezentative, cotate ISI”, a declarat dr. Paul-Jürgen Porr.

Dr. Paul-Jürgen Porr a absolvit Institutul de Medicină şi Farmacie Cluj, Facultatea de Medicină. A fost medic cercetător la Institutul de Igienă şi Sănătate Publică, Clinica Nefrologică şi Clinica III Medicală Cluj-Napoca, iar din 2006 a ocupat funcțiile de conferențiar al Facultății de Medicină Sibiu şi medic-șef al Clinicii Medicale I a Spitalului Clinic Județean Sibiu. Este doctor în medicină și are peste 80 de lucrări științifice comunicate, aproximativ 190 lucrări publicate, este coautor la 32 cărţi, dintre care 11 publicate în străinătate. A participat la numeroase congrese în țară şi străinătate, inclusiv ca chairman (Franța, Italia, Germania, Japonia, India, Turcia, Elveția, Grecia, Ungaria, Israel, Belgia, Anglia, Australia). Este președinte-fondator al Societății Române de Cercetare a Magneziului, membru în boardul internațional al Societății de Dezvoltarea Cercetării Magneziului (Paris), membru în Federația Europeană de Medicină Internă EFIM, Societatea Română de Medicină Internă, Societatea Română de Gastroenterologie, Societatea Română de Imunologie, Societatea Română de Ultrasunete în Biologie şi Medicină, Societatea Română de Neurogastroenterologie și altele.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Pregătiți pentru cea mai mare expoziție industrială din lume – Hannover Messe

La invitația companiei Harting am fost prezenți la Hannovra, la conferința de presă de acum câteva săptămâni, creată special...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect