Acum citesti:
Din 5 aprilie, Cornel Benchea va fi noul director al spitalului
Intreg articolul 2 minute de lectura

Din 5 aprilie, Cornel Benchea va fi noul director al spitalului

Rezultatul concursului pentru ocuparea postului de manager al Spitalului Județean Sibiu a rămas definitiv, astfel încât Conel Benchea va fi noul director al celei mai mari unități spitalicești din județul Sibiu.

Potrivit reprezentanților Spitalului Județean, la rezultatele afișate în data de 27 martie nu s-a depus nicio contestație, iar rezultatul final nu mai poate fi modificat.

Cornel Benchea a fost declarat admis după ce a obținut nota 8,42.

Procedura prevede că, după ce Consiliul de Administrație al spitalului va lua act de rezultatul concursului, conducerea Consiliului Județean Sibiu va emite un ordin de numire în funcție a lui Cornel Benchea.

„Conform calendarului concursului, în 4 aprilie, Consiliul de Administrație al Spitalului Județean, cel care a organizat concursul, înaintează președintelui Consiliului Județean Sibiu procesul verbal cu rezultatatele concursului, iar în 5 aprilie președintele CJS  va emite dispoziția de numire în funcție. Așadar, începând de miercuri, 5 aprilie, Spitalul Județean Sibiu va avea un nou manager”, au precizat reprezentanții Consiliului Județean Sibiu, la solicitarea Sibiu 100%.
Mandatul lui Benchea va avea trei ani, timp în care fostul bancher trebuie să organizeze activitatea astfel încât să fie reduse cheltuielile și să fie îmbunătățite condițiile din unitate, serviciile prestate pacienților, dar și dotarea și condițiile de lucru.
Potrivit bursa.ro, Cornel Benchea are o experienţă de peste 15 ani în domeniul bancar, activitând în dezvoltarea reţelelor de unităţi bancare, în domeniul pieţelor de capital şi în creditare.
Benchea a făcut parte din echipele de conducere ale Băncii Comerciale Feroviara, ale BRD și Bancii Carpatica, fiind printre cei care au participat la infiintarea acestei banci din Sibiu.
Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.