Acum citesti:
Despre copii si disciplina, cu parintele Constantin Necula si psihoterapeutul Bianca Radu
Intreg articolul 2 minute de lectura

Despre copii si disciplina, cu parintele Constantin Necula si psihoterapeutul Bianca Radu

„Cum ne disciplinăm copiii?” si ”E bătaia ruptă din rai?” – sunt întrebări la care vor răspunde preotul Constantin Necula și psihoterapeut  Radu Bianca Ana la „Ora de sănătate”.

necula

Radu Bianca – Ana este psiholog acreditat de Colegiul Psihologilor din România, membră a Asociației Române de Hipnoză și Terapie Ericksoniană, având competențe în consiliere, psihoterapie, hipnoză clinică și Terapie Ericksoniană.

„Mi-am ales această meserie din pasiunea pentru oameni, pentru relațiile dintre ei…și, cum 90% din viața noastră o trăim în relație cu cei din jurul nostru (parteneri, copii, părinți, vecini, colegi, prieteni, profesori, etc.), consider că, felul în care știm să ne implicăm în toate aceste relații, ne face viața mai mult sau mai puțin plăcută…Menirea mea este aceea de a-i ajuta pe cei ce au ceva de rezolvat, de depășit, de iertat, la ei sau la ceilalți, de învățat, de redescoperit… și-mi face plăcere să le pot fi suport și ajutor în acest sens!”, spune psihoterapeutul, pe pagina oficiala a evenimentului.

Evenimentul va avea loc in 27 aprilie, de la ora 17.30, la Libraria Habitus.

Ora de sanatate este o inițiativă a Asociației Happy Moms în Sibiu si se adresează femeilor și mămicilor sibiene, care sunt interesate de anumite teme cu caracter medical, oferind posibilitatea acestora de a interacționa cu medici specialiști, în cadrul unor întâlniri lunare.
Având în vedere că numărul de locuri este limitat, înscrierea la eveniment se face exclusiv prin confirmarea participării la adresa de email: oradesanatate.sibiu@gmail.com, până la data de 26 aprilie 2017.

Intrare este gratuită

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.