Acum citesti:
Nou concurs de rezidențiat: 30 de posturi scoase la concurs
Intreg articolul 1 minute de lectura

Nou concurs de rezidențiat: 30 de posturi scoase la concurs

Ministerul Sănătății organizează duminică, 21 mai 2017, concurs național de intrare în rezidențiat în domeniul medicină, pentru posturile și locurile rămase neocupate în sesiunea 20 noiembrie 2016.

Concursul se desfășoară în centrul universitar Târgu Mureș, sub formă de test-grilă cu 200 de întrebări, pe o durată de 4 ore. Punctajul minim de promovare reprezintă 60% din punctajul maxim realizat la cele 200 de întrebări.

Punctajele obținute la concurs vor alcătui o clasificare unică națională. Ocuparea locurilor/posturilor în specialitate se face în ordinea punctajului obținut, în limita locurilor/posturilor publicate la concurs.

In aceasta sesiune sunt scoase la concurs 30 de posturi, 20 dintre acestea fiind Medicina de urgenta la Targu Mures. Mai sunt, de asemenea, 9 posturi la Cluj-Napoca si un post la Timisoara.

Inscrierea candidatilor se face pana in data de 25 aprilie, la Directiile de Sanatate Publica. Candidatii din judetul Sibiu interesati de aceste posturi se pot inscrie la sediul institutiei din Parcul Astra.

 

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.