Acum citesti:
Radu Moldovan, manager interimar la Spitalul de Psihiatrie
Intreg articolul 2 minute de lectura

Radu Moldovan, manager interimar la Spitalul de Psihiatrie

Medicul Radu Moldovan a fost numit, marți, 18 aprilie, în funcția de manager al Spitalului de Psihiatrie din Sibiu, post pe care-l ocupă temporar, până la organizarea concursului, dar nu mai mult de șase luni.

Reprezentanții Consiliului Județean Sibiu au anunțat, vineri, că la unitatea medicală respectivă a fost demarat concursul, încă din ianuarie 2017, dar „pe parcursul derulării procedurii, au fost formulate contestații de către doi dintre cei trei candidați”.

În data de 18.04.2017, președintele Consiliului de Administrație al spitalului, care este și președintele Comisiei de Concurs – conform prevederilor legale – și-a prezentat demisia. În consecință, Consiliul de Administrație a hotărât anularea concursului. Ca urmare a acestei stări de fapt, prin dispoziția nr. 202/18.04.2017 a fost numit manager interimar dr. Radu Moldovan până la ocuparea postului prin concurs (dar nu mai mult de 6 luni)”, au precizat reprezentanții Consiliului Județean Sibiu.

De asemenea, conducerea CJ Sibiu a inițiat un Proiect de hotărâre privind constituirea unei comisii speciale de analiză și verificare a respectării procedurilor în organizarea și derularea concursului pentru ocuparea funcției de manager la Spitalul de Psihiatrie. Comisia este formată din trei consilieri județeni (câte unul de la PNL, PSD și FDGR), un consilier juridic din aparatul de specialitate al CJ și un jurist din cadrul Serviciului Administrație Publică Locală și Coordonare Spitale al CJ. Proiectul de hotărâre este pe ordinea de zi a ședinței ordinare de consiliu județean din 27 aprilie. Termenul de finalizare a raportului este până la ședința ordinară de consiliu județean din luna mai.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.