15.2 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

Taximetrist din Sibiu găsit mort în portbagajul maşinii, în judeţul Braşov

Cele mai citite

 Un taximetrist sibian în vârstă de 63 de ani a fost găsit mort, în cursul zilei de sâmbătă, 16 februarie, aproape de limita de judeţ dintre Braşov şi Sibiu. 

 

Potrivit IPJ Braşov, dispariţia bărbatului a fost anunţată vineri, 15 februarie, de către familie, fiind transmise ulterior datele de identificare ale persoanei respective şi ale maşinii tuturor IPJ-urilor din ţară. 

„În urma activităţilor de verificare desfăşurate în acest caz de către politişti  din cadrul Inspectoratului de Poliţie al judeţului Braşov, la limita teritorială dintre judeţele Braşov şi Sibiu a fost identificat  autoturismul  utilizat de persoana dispărută în care se afla o persoană decedată. În cauză s-au declanşat activităţi investigative şi de cercetare, în echipe formate din politişti de la IPJSb şi IPJBv, sub conducerea directă a procurorilor din cadrul Parchetelor Tribunalelor Sibiu şi Braşov”, se arată într-un comunicat al IPJ Braşov. 

Gheorghe Mare, taximetristul dispărut şi găsit, se pare, înjunghiat în portbagajul maşinii, avea 63 de ani şi era din Cisnădie. Lucrase toată viaţa ca şofer, şi după ce s-a pensionat a început să facă taximetrie. Când a văzut că nu ajunge acasă vineri dimineaţa, de la serviciu, soţia s-a dus imediat la poliţie. 

”M-am speriat, m-am dus la poliție, am dat declarații, am dat toate semnalmentele. A mai avut curse în afară, nu era un om care să umble gură cască în afară, nu-mi explic ce s-a întâmplat”, a povestit Dorina Mare,bărbatului.

Clienţii luaţi în maşină, spun colegii lui, au fost trei la număr, doi bărbaţi şi o femeie, cu care a plecat spre Făgăraş în noaptea de joi spre vineri, din staţia de la Continental Forum. Însă deşi procedura în astfel dee cazuri, respectiv curse în afara oraşului, este de a cere clienţilor buletinele şi de a comunica datele din buletine la dispecerat bărbatul nu a făcut acest lucru, fapt care i-a fost, se pare, fatal.  

„Când a plecat nu a dat niciun fel de date din buletinul clienților, fapt care ar fi trebuit făcut pentru că atunci când se pleacă în afara localităților trebuie să dea date din buletin pentru a avea o locație exactă despre persoanele pe care le-a transportat. Din păcate nu a făcut acest lucru și din păcate mulți colegi de-ai noștri nu mai fac chestia asta și astea sunt probabil consecințele”, spune Liliana Buga, dispecer la firma de taximetrie la care lucra bărbatul. 

Cercetările în acest caz continuă. 

 

 

Articolul precedent
Articolul următor
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Retrospectivă. Primarii Sibiului 1990 – 2024

Activitatea Primăriei Sibiu, după Revoluția din 1989, se împarte în două perioade distincte: înainte și după Klaus Iohannis, în...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect