4 C
Sibiu
vineri, aprilie 19, 2024

Cristi Pustai se întoarce la Mediaş

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Cristi Pustai se întoarce la Mediaş pentru prima oară din postura de adversar al formaţiei pe care a condus-o timp de aproape 6 ani de zile. El va veni cu formaţia sa, Pandurii Târgu Jiu să i-a toate cele trei puncte disponibile, puncte de care are mare nevoie.

Început foarte slab de retur atât pentru echipa lui Dulca, cât şi a lui Pustai

Echipa sa a început returul foarte slab reuşind numai o victorie şi un egal din şase meciuri. De când a plecat de la gazişti, Pustai i-a mai întâlnit de două ori pe aceştia, dar ambele jocuri au fost în Oltenia şi nu au ieşit bine pentru el. Trupa sa a pornit de fiecare dată cu prima şansă, în sezonul trecut cele două combatante remizând 1-1, iar în turul campionatului actual, elevii lui Cristi Dulca au învins după o evoluţie excelentă a lor pe toate fazele jocului. Dacă tehnicianul medieşan al gorjenilor împreună cu jucătorii săi nu o duc foarte bine, alb-negri sunt în aceeaşi situaţie, având şi ei urgentă nevoie de puncte. Fotbaliştii Gazului au câştigat două partide şi au pierdut patru în 2014, rezultate care i-au coborât la plus 1 în clasament şi au apropiat adversarele din spate. Medieşenii lui Dulca au început returul specific lor, pierzând încă o dată cu o nou promovată, 0-1 cu ACS Poli Timişoara. Apoi a urmat o înfrângere la Vaslui cu acelaşi rezultat, o victorie uşoară, 4-0 cu Viitorul lui Gheorghe Hagi şi un eşec usturător în Ghencea, 0-3 cu Steaua. Ultimele două jocuri au fost chinuite, reuşind cu greu să se impună, 1-0 în faţa Coronei Braşov şi pierzând cu 1-0 la formaţia de suflet al lui Dulca, Universitatea Cluj. Astfel, un rezultat de egalitate ar dezavantaja ambele echipe, într-un duel care se anunţă de pe acum interesant.

Partida antrenorilor, urmaşul Dulca vs legenda Pustai

Meciul dintre cele două formaţii nu este doar pentru puncte şi pentru a stabili care jucători sunt mai buni, ci reprezintă şi un duel al antrenorilor. Mai exact, legenda încă de pe acum pentru alb-negri, Cristi Pustai a reuşit cea mai mare longevitate pe banca unei echipe de club în ultimii douăzeci de ani. În plus în mandatul său, gaziştii au avut parte de cel mai important succes din  istorie atât pe plan naţional cât şi internaţional. El v-a înfrunta echipa reveaţiei şi posibil a celui mai bun tehnician român în turul Ligii I. Mai mult, Cristi Dulca a dovedit faptul că Gaz Metan a căpătat din nou o identitate în acest scurt timp de când este la Mediaş şi că ar putea fi urmaşul lui Cristi Pustai pentru o nouă „eră” pe Târnava Mare. El este singurul care i-a adus pe medieşeni din nou atât de sus, iar viitorul v-a confirma sau infirma dacă este omul de care se va lega sezoane bune, Ioan Horoba şi cei care conduc clubul. După 25 de meciuri jucate, Gaz Metan se află pe poziţia a opta cu 33 de puncte, pe când Pandurii pe locul al şaselea, cu 38 pts. Disputa va avea loc, luni, de la ora 18:30 şi va fi transmisă în direct pe Digi Sport.

                     

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Avertisment: Țepele continuă la telefon. „Vă sună Ionescu Alexandru”

Directoratul Național de Securitate Cibernetică a atras atenția, joi, că tentativa de fraudă în care apelanții se dau angajați...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect