Acum citesti:
Dan Fleșeriu rămâne la echipa sa de suflet pentru încă două sezoane!
Intreg articolul 3 minute de lectura

Dan Fleșeriu rămâne la echipa sa de suflet pentru încă două sezoane!

Adrian BratoiuAntrenorul sibian a semnat astăzi o nouă înțelegere cu echipa sa de suflet. Dan Fleșeriu rămâne cel puțin încă două sezoane antrenorul lui CSU Sibiu! ”Am ales să semnez și să continui munca pe care am început-o acum 2 ani, alături de CSU SIBIU și familia pe care am descoperit-o aici. Am convingerea că atât Horațiu și Laurențiu, cât și Consiliul de Administrație, vor face tot ceea ce este posibil astfel încât echipa să facă performanță și să se ridice la nivelul așteptărilor fanilor noștri. Sunt nerăbdător pentru noile provocări!”, a spus Dan Fleșeriu.

Adrian BratoiuÎn cele două sezoane cu Fleșeriu pe banca galben-albaștrilor, CSU Sibiu a încheiat pe locul al șaselea (2015/2016), respectiv al patrulea (2016/2017), în ierarhia Ligii Naționale de Baschet Masculin. ”Dan Fleșeriu a venit alături de echipa noastră acum două sezoane și, încă de atunci, ne-am propus ca, în cazul în care va exista performanță, înțelegerea să poată fi prelungită pentru încă un sezon. Cele două sezoane s-au încheiat cu rezultate bune, credem noi, astfel că nu a existat nicio îndoială în ceea ce privește continuarea colaborării cu Dan. Ne bucurăm să continuăm împreună și cred cu tărie că putem face echipă bună încă cel puțin două sezoane, atâta timp cât interesele noastre sunt comune. Ne dorim cu toții performanță pentru echipa Clubului nostru, pentru suporterii ei, pentru partenerii ei, într-un cuvânt pentru Sibiu. Faptul că în sezonul următor vom avea șansa să evoluăm într-o competiție europeană i se datorează și lui Dan, așa că decizia mi se pare naturală”, a declarat Horațiu Floca, director BC CSU Sibiu.

www.csufans.roDan Fleșeriu este omul de care se leagă speranțele fanilor sibieni la un nou titlu. De la venirea sa, s-a văzut o schimbare de mentalitate, o bucurie și plăcere de a juca pentru ”vulturi”, iar publicul a simțit că antrenorul și jucătorii din teren simt ca și ei același lucru. ”Performață se obține prin stabilitate și perseverență și, pentru că ne dorim ca Sibiul să fie bine reprezentat de clubul nostru, încercăm să asigurăm condițiile necesare pentru aceasta. Dacă privim la ultimele două sezoane vedem că echipa a progresat sub comanda lui Dan Fleșeriu și evoluția pozitivă trebuie să continue; așa că, împreună cu Horațiu am reușit să punem la dispoziția lui Dan un buget care să-l convingă să semneze prelungirea contractului pentru următorii 2 ani, în care, sperăm cu toții, să menținem trendul ascendent în evoluțiile din campionat”, a declarat Laurențiu Buduleci, președintele secției de baschet a BC CSU Sibiu.

Dragos Dumitru/Facebook CSU Sibiu Ana Maria Matusoiu/www.totalbaschet.ro Contul Oficial de Facebook al Clubului

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.