5.1 C
Sibiu
joi, aprilie 18, 2024

Campionii României au câștigat o competiție organizată de Academia Hagi

Cele mai citite

FCIJucătorii pregătiți de către Ioan Bulea și-au mai trecut în palmares încă un loc I la categoria 2008. Interstariștii au câștigat ”Dolphin Cup”, întrecere organizată de către Academia Hagi. Evenimentul a avut loc la Ovidiu, în acest week-end. Sibienii s-au impus în toate cele 5 partide disputate în turneu. Rezultatele lor au fost următoarele:
FC Interstar Sibiu 4-0 Prosport Focșani
FC Interstar Sibiu 3-1 Inizio București
FC Interstar Sibiu 1-0 Stars Brăila
FC Interstar Sibiu 2-1 Academia Hagi (semifinale)
FC Interstar Sibiu 2-1 Junior Vaslui (finală)
FCI1Lotul învingătorilor a fost alcătuit din 14 fotbaliști: Cândea, Pandele, Șerb, Deac, Mogoe, Săpun, Overduin, Kielhorn, Gheorghe, Voilean, Andrei, Toader, Bulea și Ștefan. Benjamin Kielhorn a fost desemnat cel mai bun jucător al turneului.
Trebuie amintit faptul că grupa de 2008 este cea mai bună echipă din România la această vârstă! Interstarul a câștigat titlul național la sfârșitul anului trecut, iar pe lângă acesta au urcat de multe ori pe podium în turneele la care au participat. ”Sunt fericit și felicit întreg lotul de jucători pentru această nouă performanță. Mulțumesc celor care au fost lângă noi pe tot parcursul turneului. Respect pentru părinții acestor copii, cei care le-au fost alături tot timpul, i-au încurajat și susținut tot anul. Încheiem un sezon deosebit. Pentru ce au realizat în ultimul an, acești copii merită tot respectul. Au demonstrat că au valoare ridicată”, a declarat la final, Ioan Bulea.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

ULTIMA ORĂ: Fetiță de 7 ani, lovită pe o trecere de pietoni din Cisnădie

O fetiță de 7 ani a fost rănită, miercuri seara, într-un accident rutier produs în Cisnădie, pe strada Grigore...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect