Acum citesti:
Gaz Metan a câștigat primul punct după 0-0 cu CSM Poli Iași
Intreg articolul 2 minute de lectura

Gaz Metan a câștigat primul punct după 0-0 cu CSM Poli Iași

Gaz Metan a disputat a doua partidă consecutivă în deplasare în etapa a doua a Ligii I, cu CSM Politehnica Iași și a obținut primul punct în actualul campionat, după o remiză albă. Medieșenii au avut prima oportunitate în minutul 11, când Golubovic a întors foarte bine în careu pentru Milan Mitic, însă șutul acestuia a fost respins de un apărător ieșean. Gazdele au replicat în minutul 17, când Danci a ratat o respingere, iar Kizito a reluat cu capul din câțiva metri pe lângă poarta lui Alexandru Greab. Bojan Golubovic a avut ocazia primei reprize, în minutul 36 când a reluat din foarfecă o centrare însă portarul Iașiului a respins în corner. Cu un minut înainte de pauză, Darius Olaru a șutat din interiorul careului, portarul Politehnicii respingând din nou în corner.
Iașiul a avut prima ocazie a reprizei secunde în minutul 51, când Kizito a șutat din interiorul careului iar portarul Gazului Metan a rețintu cu siguranță. Dariu Olaru a avut o ocazie uriașă în minutul 53, când Darius Olaru a șutat foarte bine însă portarul Kelava a respins miraculos de la vinclu. Și ieșenii au avut o ocazie mare în minutul 73, Alexandru Greab parând de la rădăcina barei un șut al lui Pedro Mendez. Politehnica Iași putea da lovitura în primul minut al prelungirilor, însă Andrei Cristea a ratat incredibil după ce a scăpat singur cu Greab. Până la finalul partidei nu s-a mai înregistrat nicio ocazie, scorul final fiind 0-0.
Pentru Gaz Metan urmează primul meci din actualul sezon pe teren propriu cu CFR Cluj. Partida este programată sâmbătă, 29 iulie, de la ora 21, și va fi transmisă de posturile DigiSport, DolceSport și Look TV.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.