Acum citesti:
Red Bull Romaniacs a început luni cu antrenamentele în centrul Sibiului
Intreg articolul 2 minute de lectura

Red Bull Romaniacs a început luni cu antrenamentele în centrul Sibiului

Rideri din 49 de țări vor lua startul mâine cu show-ul din centrul orașului, la Red Bull Romaniacs 2017. Competiția va continua apoi cu patru zile de off-road extrem.

Spre deliciul privitorilor, riderii au început chiar de astăzi să încânte iubitorii competiției cu câteva antrenamente pe Bulevardul Corneliu Coposu. Cei în jur de 500 de rideri veniți din 49 de țări s-au înscris la cel mai dur raliu hard enduro din lume, stabilind chiar un record de participare în acest an.

Romaniacs se implică în viața comunității sibiene

Organizatorii Red Bull Romaniacs se implică și anul acesta în două cauze importante ale Sibiului, susținând Asociația Baby Care și Serviciul de Ambulanță. Inițiativa a pornit în 2016, atunci când riderii participanți la Red Bull Romaniacs au fost îndemnați să aducă la Sibiu obiecte sau echipament de care nu mai au nevoie.

Obiectele, care mai apoi vor fi vândute pentru a strânge banii pentru cele două proiecte, vor fi colectate pe durata celor cinci zile de raliu în mai multe puncte de colectare iar în ziua prologului, 25 iulie, toți cei care doresc să contribuie la aceste două cauze și doresc să își sporească garderoba offroad sunt invitați la cortul special amenajat pe bulevardul Coposu.

romaniacs prolog antrenamente (6)
romaniacs prolog antrenamente (5)
romaniacs prolog antrenamente (12)
romaniacs prolog antrenamente (8)

Sibiul găzduiește cea de-a 14-a ediție a raliului în perioada 25-29 iulie, începând mâine cu Prologul din centrul orașului și continuând cu patru zile de off-road extrem pe un traseu de aproximativ 500 de kilometri în Munții Carpați.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.