6.1 C
Sibiu
joi, aprilie 18, 2024

Avantajele pariurilor online fata de cele offline

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Unul din lucrurile pe care nu le putem intelege in ceea ce priveste pariurile este motivul pentru care anumite persoane inca mai aleg pariurile offline (la agentiile de cartier) in detrimentul celor online.
Zilnic intalnim pariori care se lauda cu ale lor castiguri sau bilete plasate in agentiile offline. Si aici nu vorbim doar de persoane trecute de 30 ani, ci si de cele sub 25 ani, chiar sub 20. Intr-o epoca in care suntem acaparati de mediul online, ne mira faptul ca inca mai sunt persoane, chiar intr-un numar destul de mare, care prefera drumurile la agentiile offline in locul pariatului din fata calculatorului/a telefonului mobil.
Sigur, nu spune nimeni sa nu pariezi la agentiile offline in drum spre serviciu, spre facultate sau cand doresti sa faci miscare. Acesti pariori insa nici macar nu isi deschid cont la o casa online. Principalul motiv ar putea fi neincrederea in casele online, in sensul in care se crede ca aceste case ne vor dezvalui datele personale sau ca ne va fi blocat contul. Lucru care bineinteles ca nu se va intampla, mai ales ca aceste case online au platit o suma mare pentru licenta, orice eroare de acest gen putandu-i costa foarte scump. Contul iti va fi blocat doar daca in 30 zile de la inregistrarea la casa de pariuri nu vei trimite documentele pentru verificarea lui.
Pariaza oricand doresti in mediul online
Motive pentru care unii pariori prefera agentiile de cartier pot fi multe, insa toate puerile si nefondate. In schimb, daca plasezi pariuri online nu  ti se va retine niciun fel de comision, cum se intampla in cazul agentiilor de cartier. Un alt motiv pentru care ar trebui sa-ti deschizi cont la o casa online il reprezinta acela ca poti paria oriunde te-ai afla, la orice ora, pe evenimentul favorit, in vreme ce o agentie offline are un program zilnic de aproximativ 12 ore. Asta in timpul saptamanii, deoarece in weekend si de sarbatorile mari se micsoreaza sau te trezesti chiar ca acea casa este inchisa.
Descopera unde este cel mai bine sa pariezi
Totodata, in cazul majoritatii caselor online gasesti o oferta de pariuri mai bogata decat la agentiile de cartier. Este drept, nu toate casele online dispun de o oferta bogata, pentru a le descoperi pe toate cele de top in aceasta privinta fiind de ajuns sa accesezi site-ul Intelbet. Aici vei gasi clasamente cu privire la oferta pre-live, dar si la cea live, la cote sau privind popularitatea in randul utilizatorilor Intelbet.

  • Recenzii pentru fiecare casa de pariuri

Asadar, Intelbet este un site care doreste sa ajute utilizatorii sa se decida in privinta casei de pariuri la care sa se inregistreze. In acest sens, site-ul nu numai ca prezinta diferite clasamente ale caselor online, insa aici vei descoperi si recenzia fiecareia. Pe pagina recenziei sunt trecute informatii cu privire la oferta pre-live, cea live, la cote, gasind, de asemenea, 3 puncte forte, insa si 3 puncte slabe ale casei respective.
Pe pagina recenziei poti, totodata, sa iti spui opinia legata de respectiva casa, cu ajutorul butonului “Adauga feedback”, insa si sa reclami o casa de pariuri in cazul in care intampini probleme legate de contul tau selectand butonul “Adauga o reclamatie”. Daca se intampla asta, introdu cat mai multe detalii din care sa rezulte problema avuta, iar administratorul Intelbet va face tot posibilul ca problema sa fie rezolvata in favoarea ta.

  • Oferirea unor concursuri de pronosticuri

Chiar daca scopul principal al site-ului https://intelbet.ro este acela de a ajuta pariorii in a-si gasi o casa de pariuri la care sa se inregistreze, concursurile de pronosticuri fac si ele deliciul utilizatorilor. Cel principal este concursul lunar de pronosticuri, acolo unde pentru a participa nu trebuie sa oferi nicio argumentatie pentru pronosticul ales. Aceasta sarcina le revine tipsterilor, tu trebuind doar sa alegi daca pronosticul oferit de ei va fi sau nu castigator. Printre tipsteri se numara Mihai Mironica, moderator de emisiuni sportive si comentator de fotbal, Ioana Cosma, prezentatoare de stiri sportive si moderatoare de emisiuni, dar si Julio Salinas, fost jucator spaniol celebru de fotbal sau Borja Pardo, jurnalist foarte cunoscut in Spania. Premiile totale sunt de 800 RON, acordate primilor 8 clasati.
Un alt concurs vizeaza aceasta editie de Liga I, pentru a participa la el trebuind doar sa prezici pe site scorul corect al meciului. Premiile pe etapa sunt de 150 RON, impartite primilor 5 clasati. Pentru fiecare scor corect anticipat se vor acorda 3 puncte, pentru pronosticarea corecta a castigatorului, dar si pentru ghicirea diferentei de scor se acumuleaza doua puncte, iar doar pentru prezicerea corecta a rezultatului final se obtine un punct.
Intelbet.ro (site licentiat ONJN, conform Deciziei nr. 1067/23.06.2016) incurajeaza parierea responsabila. Promovam parierea ca pe o activitate pur recreativa si nu ca pe o sursa de venit. Site-ul este strict interzis minorilor.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Avertisment: Țepele continuă la telefon. „Vă sună Ionescu Alexandru”

Directoratul Național de Securitate Cibernetică a atras atenția, joi, că tentativa de fraudă în care apelanții se dau angajați...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect