Acum citesti:
O nouă premieră la Sibiu: Beach Football Challenge
Intreg articolul 2 minute de lectura

O nouă premieră la Sibiu: Beach Football Challenge

Afis-Football-challengeFotbalul este unul dintre cele mai îndrăgite şi practicate sporturi din România, iar ”Beach Football Challenge” vine la Sibiu vara aceasta cu o propunere inedită de a schimba suprafaţa de joc din gazon în nisip, pentru un plus de adrenalină şi distracţie. Evenimentul va avea loc în perioada 18-20 august. Meciurile se vor desfășura în Parcarea Teatrului din Sibiu. Întrecerea se află la prima ediţie și este înscrisă pe Agenda Sportivă a oraşului Sibiului. CAB Sport sunt organizatorii BFC.

Este o premieră pentru orașul nostru, în trecut nu s-a mai organizat vreodată o asemenea competiție. De asemenea, este  primul campionat de fotbal pe plajă organizat vreodată la Sibiu, primul campionat de fotbal pe plajă organizat vreodată pe un teren de nisip amenajat de la zero și primul campionat de fotbal pe plajă organizat într-o zonă centrală a oraşului. Acțiunea aduce la start 24 de echipe. Fiecare are în componență 10 jucători amatori sau profesioniști cu vârsta peste 18 ani.

Concursul este organizat în stil campionat, învingătorii avansând în sferturi, semifinală şi finală. Zona de desfășurare va fi delimitată şi amenajată cu nisip, fiind amplasate porți conform regulilor de organizare a acestui sport, iar lângă zona de joc va fi montată o tribună pentru a asigura o bună vizionare a acțiunii din partea spectatorilor prezenți la eveniment. Nu vor lipsi, bineînţeles, muzica bună şi entertainment-ul.

S-a dat startul înscrierilor încă de săptămâna trecută și oricine dorește să participe o poate face online pe site-ul www.acceptaprovocarea.com la rubrica dedicată evenimentului. Până pe data de 15 august, pasionaţii fotbalului sunt aşteptaţi să se organizeze în echipe şi să intre în competiţie.

„Este primul campionat de beach football desfăşurat în Sibiu, în cadrul căruia ne-am propus să atragem un număr mare de participanţi, care au ocazia să practice acest sport într-un cadru inedit. Este un proiect nou, care cu siguranţă va atrage mulţi iubitori ai sportului-rege. Informaţiile despre înscriere şi regulament se regăsesc pe site sau la Complexul Sportiv „Luceafărul”  din Sibiu, persoana de contact fiind Tibi Lalu, căruia îi mulţumim pentru implicare”, a declarat Adrian Bibu, iniţatorul evenimentului.

 

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.