19.1 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

FC Hermannstadt a pierdut la Satu Mare după un joc cu puține realizări

Cele mai citite

IMG_8185Primul meci televizat din istoria celor de la FC Hermannstadt nu a fost deloc bun pentru gruparea din orașul de pe malul Cibinului. Jucătorii lui Alexandru Pelici au pierdut la Satu Mare, 0-2 în fața Olimpiei. Fotbaliștii sibieni nu au prins deloc o partidă bună, fiind total neinspirați în faza ofensivă, iar în defensivă au făcut erori mari în prima repriză. Practic, un meci de uitat pentru oaspeți. Golurile disputei au fost marcate de Vasile Pop (min.18), după o lovitură de la 11 metri, și de Ciprian Brata (min.45), după un șut la colțul lung.  Cătălin Căbuz, Daniel Tătar, Cătălin Pîrvulescu, Ionuț Stoica, Alexandru Neacșa, Radu Necșulescu, George Monea, Lucian Dumitriu, Claudiu Pamfile, Adrian Cîrstean și Bogdan Rusu au fost cei unsprezece fotbaliști care au alcătuit echipa trimisă în joc de antrenorul lui FCH.
Ghinion teribil, un nou fotbalist nu a putut termina meciul
Sabin Lupu și Radu Crișan au fost primii jucători introduși de Alex Pelici. A urmat Ștefan Blănaru (min.78), care abia intrat în teren și s-a accidentat grav la mână, la prima fază, iar Ambulanța a trebuit să intervină ducându-l la spital. Așadar, pentru al doilea meci la rând, Ambulanța a intervenit pentru un fotbalist al alb-roșilor, iar FC Hermannstadt a terminat și acest joc în inferioritate numerică.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Cum sărbătoresc sașii din Cisnădioara sărbătorile de Paște

În inima Transilvaniei, în preajma sărbătorilor pascale, aromele hencleșului se răspândesc în locuințe și în fiecare casă își are...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect