Acum citesti:
Daniel Natea a fost învins la mondiale de bronzul olimpic al ultimelor două ediții!
Intreg articolul 2 minute de lectura

Daniel Natea a fost învins la mondiale de bronzul olimpic al ultimelor două ediții!

http://www.judoinside.comCampionatul Mondial de judo de la Budapesta nu a fost o întrecere bună pentru numărul 8 mondial și pentru România. Daniel Natea a piedut în turul secund al competiției. El a fost învins de brazilianul Rafael Silva, al doilea sportiv al țării sale, în acest moment. Silva s-a impus prin wazzari, după un meci extrem de echilibrat timp de peste 3 minute și 40 de secunde, în care cei doi coloși s-au înfruntat într-un test de forță și răbdare, încercând să găsească punctul nevralgic în apărarea celuilalt.

Aici puteți vedea partida dintre Natea și Silva:

Fost număr I mondial                                                                                                                              

Rafael Silva are 30 de ani. El este primul judokan din istoria Braziliei ce a fost medaliat al categoria grea, la Jocurile Olimpice. Silva a luat bronzul la Londra 2012. Patru ani mai târziu, el a repetat aceeași performanță și la Rio. În afară de medaliile olimpice, Silva se poate lăuda cu faptul că a fost în trecut numărul I mondial, iar ca distincții mai are un argint și două bronzuri mondiale, și patru titluri ale Jocurilor Pan Americane. Trebuie amintit și faptul că Brazilia are în jur de 1 milion de practicanți de judo, pe când România are doar 3500.

Rezultate slabe și pentru ceilalți români                                                                                                 

Nici ceilalți reprezentanți ai țării noastre nu s-au descurcat prea bine în concurs. Luca Kunszabo, Valentin Radu, Cristian Bodîrlău, Ștefania Dobre și Loredana Ohâi au pierdut în turul I, Mark Stoica, Vlad Vișan, Marcel Cercea, Monica Ungureanu și Alexandra Pop, în turul al doilea, iar Mircea Croitoru, Alexandru Raicu și Larisa Florian, în turul al treilea.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.