Acum citesti:
FC Hermannstadt a obținut a șasea victorie în liga secundă!
Intreg articolul 2 minute de lectura

FC Hermannstadt a obținut a șasea victorie în liga secundă!

IMG_8636Echipa sibiană și-a păstrat fotoliul de lider în Liga a II-a! Alb-roșii au câștigat pentru a șasea oară în competiție, 1-0 în fața celor de la ASU Politehnica Timișoara. Singurul gol al partidei a fost marcat de Bogdan Rusu în minutul 41. A fost un succes cu șansă al gazdelor, care au înscris la o ciocnire între fundașul Mera și goalkeeper-ul oaspeților, iar Rusu a fost pe fază și a marcat. În rest, FC Hermannstadt a dominat prima repriză și a avut câteva ocazii bune, dar în repriza secundă, Poli s-a aflat în cea mai mare parte a timpului în terenul sibienilor și pe final a avut oportunități să egaleze. FCH a terminat meciul trăgând de timp și tremurând pentru victorie.

Cei doi tehnicieni au trimis în teren următorul 11:

FC Hermannstadt: Cătălin Căbuz, Radu Crișan, Ionuț Stoica, Claudiu Pamfile, Robert Boboc, Daniel Tătar, Răzvan Dâlbea, Petrișor Petrescu, Cosmin Neagu, Sabin Lupu și Bogdan Rusu.

ASU Poli Timișoara: Radu Bozoancă, Radu Motreanu, Ioan Mera, Dănuț Bilia, Carol Taub, Cornel Predescu, Mădălin Stancu, Adrian Popa Radu, Raul Krausz, Deian Sorescu și Alex Bărăuță.

La partidă au asistat în jur de 5000 de spectatori. Oaspeții au fost însoțiți de o galerie de aproximativ 200 de fani. Cu acest succes, FC Hermannstadt acumulează 18 puncte în campionat. Podiumul este completat de ASA Târgu Mureș (16 pts.) și Ripensia Timișoara (14 pts.).  ASU Politehnica Timișoara a căzut pe locul al șaptelea, cu 12 puncte.

 

 

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.