Acum citesti:
Miercuri începe Memorialul Tordai
Intreg articolul 2 minute de lectura

Miercuri începe Memorialul Tordai

afis A4 memorial tordaiA mai rămas numai o zi până la startul ediției a noua a întrecerii care îl celebrează pe fostul jucător al lui CSU Sibiu, Elemer Tordai. Alături de CSU Sibiu vor fi alte trei formații care își vor arăta aprecierea pentru Tordai prin baschetul oferit pe parchetul Sălii Transilvania. Este vorba despre BCM Pitești, BC Târgu Mureș și KB Kosice (Serbia). Va fi prima ocazie pentru suporterii ”vulturilor” de a-și urmări favoriții pe teren propriu, în acest presezon. Totul, cu numai o săptămână până la primul joc oficial pe care îl vor avea galben-albaștrii. ”Îi așteptăm pe suporterii sibieni la Sala Transilvania din Sibiu, pentru a-i vedea pe parchet, pe cei care vor îmbrăca tricoul galben-albastru al echipei noastre, în acest sezon. Pentru noi este un turneu extrem de important din punct de vedere al pregătirii înaintea meciului din 21 septembrie, din FIBA Euro Cup. Sperăm să aveam parte de un spectacol baschetbalistic de excepție”, a declarat Horațiu Floca, directorul CSU Sibiu.

Programul turneului este următorul:

13 septembrie

BCM Pitești – KB Kosice (ora 17,00)

CSU Sibiu – BC Târgu Mureș (ora 19,00)

14 septembrie

Ora 17,00 – Finala mică

Ora 19,00 – Finala mare

Accesul la meciurile din cadrul Memorialului Tordai va fi gratuit. Evenimentul este co-finanțat de Consiliul Local Sibiu și Primăria Sibiu.

Expoziție foto

Trei fotografi pe care îi vedem mereu pe parchetul Sălii Transilvania la meciurile lui CSU Sibiu aduc în fața iubitorilor de baschet, în 13 septembrie, 30 de imagini care cuprind, așa cum spune și numele expoziției, „Emoții galben-albastre”. Ana-Maria Mătușoiu, Cristian Cojocariu și Adrian Bugariu au decis ca fotografiile adunate de-a lungul sezonului precedent, unul frumos și plin de reușite, să facă obiectul unei expoziții inedite care va fi vernisată chiar la Sala Transilvania. Vernisajul va avea loc în holul din intrarea principală a Sălii Transilvania, începând cu ora 18,30 .

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.