Acum citesti:
Fotbaliștii de la Hermannstadt au evoluat pe terenul Școlii Gimnaziale „N. Iorga” din Sibiu
Intreg articolul 3 minute de lectura

Fotbaliștii de la Hermannstadt au evoluat pe terenul Școlii Gimnaziale „N. Iorga” din Sibiu

IMG_0518FC Hermannstadt a demarat, astăzi, un proiect menit să promoveze fotbalul în școlile și liceele din Sibiu. O primă acțiune a avut loc la Școala Gimnazială „Nicolae Iorga”. Mai mulți componenți ai lotului echipei sibiene, însoțiți de antrenorul Florin Berța, au fost primiți de directorul școlii, prof. Ioan Moșneag și de Liliana Spînu, profesor de Educație Fizică.

 

IMG_0598„Ne bucurăm că ați ales să începeți promovarea fotbalului în școlile și liceele din Sibiu cu Școala Gimnazială „Nicolae Iorga”. Este o onoare pentru noi să vă avem în mijlocul nostru. Am urmărit cu plăcere rezultatele echipei dumneavoastră. Apreciem munca pe care o depuneți la această echipă a Sibiului. Vrem să vă felicităm pentru clasarea pe primul loc în Liga 2 și vă dorim să promovați în prima ligă” a afirmat, Ioan Moșneag. Alexandru Neacșa, Sabin Lupu, Petrișor Petrescu, Daniel Tătar, Horațiu Moldovan, George Monea, Radu Criștiu și antrenorul Florin Berța au împărțit autografe, atât pe felicitările special pregătite de clubul sibian pentru acest eveniment, cât și pe tricouri, mingi și alte accesorii. Fotbaliștii sibieni au fost extrem de solicitați și pentru poze și selfie-uri, iar spre surprinderea lor nu puțini au fost elevii care îi cunoșteau pe nume și care și-au amintit de anumite momente din jocurile de campionat ale echipei FC Hermannstadt, și de rezultatele acesteia.

IMG_0543Evenimentul s-a încheiat cu un meci de fotbal în care jucătorii s-au amestecat printre elevi. „Sunt impresionat de primirea care ni s-a făcut la această școală. Este prima acțiune de acest gen la care particip. Eu am făcut școala generală tot în Sibiu, dar în cartierul Lazaret, la Școala Generală nr. 20. Nici când eram elev nu am avut ocazia să iau parte la astfel de eveniment. Ne bucurăm că acești copii iubesc fotbalul și că, prin rezultatele din campionat și faptul că am ajuns pe primul loc, am reușit să trezim interesul micilor noștri fani”, a declarat unul dintre jucătorii prezenți pe terenul Școlii Gimnaziale „N. Iorga”.

„Le mulțumim încă o dată directorilor, profesorilor și copiilor de la Școala Gimnazială „N. Iorga” pentru faptul că ne-au primit astăzi. Ne-am simțit excelent în mijlocul lor. Pentru unii dintre noi, acest eveniment ne-a trezit amintiri din perioada în care și noi eram pe băncile școlii. Îi așteptăm pe toți, cu drag, să ne întoarcă vizita. O primă ocazie este chiar sâmbătă, 23 septembrie, când jucăm pe Stadionul „Municipal” cu Foresta Suceava. Ne-am bucura să îi avem alături de noi, iar la final să sărbătorim un nou succes, să ne bucurăm încă o dată”, a afirmat, la rândul său, Florin Berța, antrenorul cu portarii.

IMG_0602

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.