Acum citesti:
Katya și Oleg Solovey, stagiu la cel mai înalt nivel susținut la Sibiu
Intreg articolul 2 minute de lectura

Katya și Oleg Solovey, stagiu la cel mai înalt nivel susținut la Sibiu

sits 2017 4PUMA Club Sibiu şi Federaţia Română de Taekwon-do ITF au organizat în perioada 30 septembrie – 1 octombrie, ”Stagiul Internaţional de Taekwon-do Sibiu 2017” (Sibiu Taekwon-do Sparring Seminar 2017). Invitați speciali au fost Katya şi Oleg Solovey din Ucraina. Aceștia s-au întors în orașul nostru după patru ani de la prima lor vizită. Ucrainienii au susţinut un seminar de luptă la Sala Transilvania şi la sala de antrenament PUMA Club, de pe Bulevardul Victoriei.

 

sits 2017Ei au împărtăşit sportivilor români din vasta lor experienţă. La eveniment au participat peste 100 de sportivi de top din toată ţara. Printre aceștia s-au numărat şi 15 luptători din lotul național al Ucrainei, alături de sportivi ai lotului național al României, care se pregătesc pentru Campionatul Mondial de Taekwon-do ITF (Dublin, Irlanda 9-16 octombrie). Acțiunea a fost inclusă pe Agenda Sportivă a Municipiului.

 

sits 2017 3Katya Solovey a fost multiplă campioană europeană și mondială, și câștigătoare de 3 ori a Cupei Mondiale la Taekwon-do ITF. Soțul şi antrenorul ei, Oleg Solovey este antrenorul echipei naționale a Ucrainei la Taekwon-Do ITF. ”În prezent, Taekwon-do-ul românesc evoluează foarte mult. Prin asemenea seminarii cu invitaţi internaţionali noi ne adaptăm la zi cu tot ce se cere acum la nivel competiţional.  Este al cincilea an când organizăm stagiul la Sibiu, a doua oară când îi avem alături pe  Katya și Oleg, care revin cu plăcere de fiecare dată.” a declarat Ciprian Banea, vicepreşedinte al Federației Române de Taekwon-do ITF.

sits 2017 2

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.