Acum citesti:
România câștigă la debutul lui Contra! Budescu a fost magistral
Intreg articolul 2 minute de lectura

România câștigă la debutul lui Contra! Budescu a fost magistral

www.a1.roCosmin Contra a debutat pe banca naționalei de fotbal a României cu o victorie. Tricolorii s-au impus cu 3-1 în fața echipei Kazahstanului. Golurile partidei au fost marcate de Constantin Budescu (min.33 și 38) și Claudiu Keșeru (min.74) pentru gazde, respectiv Turysbek (min.82) pentru oaspeți. Partida a avut loc pe stadionul Ilie Oană din Ploiești. Publicul nu s-a ridicat la înălțimea disputei. Pentru români a fost ultimul meci al selecționatei noastre pe teren propriu din aceste preliminarii. Jocul a fost dominat de România, care a fost echipa superioară și a avut destule faze de poartă. Elevii lui Contra au avut 60% posesie, au șutat de 19 șuturi la poartă și au avut 7 cornere. Constantin Budescu a fost omul partidei. Mijlocașul a fost magistral în teren. El a avut momente încântătoare și a fost într-o dispoziție grozavă. Budescu a driblat, a marcat de două ori, a pasat foarte bine și a oferit spectacol.  Tot ca pozitiv, Ciprian Tătărușanu, Alexandru Chipciu, Mihai Pintilii, Ovidiu Hoban, Claudiu Keșeru și Răzvan Marin au jucat bine spre foarte bine. Ca negativ, Florin Andone nu a avut o seară reușită, Gicu Grozav a ratat două ocazii bune, iar apărătorii noștri nu au oferit siguranță în teren.

România: Tătărușanu, Benzar, Chiricheș, Grigore, Ganea, Pintilii (Hoban, min.71), Marin, Chipciu, Budescu (Ioniță, min.80), Grozav, Andone (Keșeru, min.66).

Cu acest succes, tricolorii au ajuns la 12 puncte în preliminarii și rămân pe locul patru. În ultima etapă, ei vor juca în Danemarca.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.