Acum citesti:
Jifa și Electromec, al treilea sezon alături de BC CSU Sibiu!
Intreg articolul 2 minute de lectura

Jifa și Electromec, al treilea sezon alături de BC CSU Sibiu!

Jifa si Electromec, alaturi de BC CSU Sibiu si in noul sezonDoi dintre partenerii de nădejde ai CSU Sibiu continuă să sprijine baschetul sibian și în sezonul 2017/2018. Cele două companii sunt alături de galben-albaștri,  pentru al treilea campionat la rând.  ”​Mă bucur că din 2015 reușesc să sprijin, atât financiar, câ și moral, echipa. Consider că facem parte dintr-o comunitate care ne unește și care aduce un plus de valoare calității noastre umane. De aceea mă bucur să susțin baschetul sibian. Se spune că  ”A fi împreună este un început, a rămâne împreună este un progres și a lucra împreună este un succes”.  Sunt mândru să fac parte din această comunitate și să fiu un vultur galben-albastru. Urez echipei mult succes în noul sezon, să aducă trofeul acasă la Sibiu, unde îi este locul!”, a declarat Vasile Ieronim Jugărean, reprezentant JIFA.

”Împreună cu o galerie extraordinară, continuăm să fim alături de echipa noastră favorită și în sezonul care urmează și de la care avem așteptări mari! Avem încredere în proiectul nostru și susținem o echipă care poate pune probleme reale la titlu”, a declarat  Lucian Sorica, director general Electromec.

„Parteneriatele începute în urmă cu două sezoane s-au transformat în prietenii și suntem extrem de bucuroși de fiecare dată când realizăm că partenerii se implică activ în sprijinirea echipei. Le mulțumim societatiilor Jifa și Electromec pentru frumoasa prietenie pe care o manifestă, fata de BC CSU Sibiu și ne dorim ca împreună să continuăm creșterea competitivității și performanțelor echipei noastre de suflet!”, a declarat Horațiu Floca, director BC CSU Sibiu.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.