Acum citesti:
ZI ISTORICĂ PENTRU ROMÂNIA! Simona Halep a devenit cea mai bună tenismenă de pe planetă
Intreg articolul 2 minute de lectura

ZI ISTORICĂ PENTRU ROMÂNIA! Simona Halep a devenit cea mai bună tenismenă de pe planetă

http://indianexpress.comTenismena noastră a urcat pe prima poziție a clasamentului individual după o prestație superbă în fața Jelenei Ostapenko, scor 6-2, 6-4. Un succes categoric și românca s-a calificat în finala turneului. Meciul a fost dominat de constănțeancă, iar într-o oră și 17 minute s-a încheiat partida și Simona și-a îndeplinit cel mai mare vis al său, nr.1 mondial. Ea este a 25-a jucătoare din istorie care ajunge pe primul loc WTA.

 

halep_5La finalul jocului, toată presiunea și așteptările din ultimul an au părut a fi ridicate de pe umerii săi, iar Simona s-a bucurat enorm de reușită. La fel a făcut Andrei Pavel în tribune, ca pe vremea când era jucător și califca naționala în Cupa Davis. Apoi, a urmat ceremonia prezentării ”siglei” de trandafiri cu numărul 1, iar organizatorii au rulat un video celebrând marea reușită a Simonei. ” Am avut meciuri senzaționale aici. Sunt foarte emoționată. Numărul 1 în lume este uimitor. Este grozav că am reușit asta. Mulțumesc tuturor care m-au susținut. Astăzi este ziua mea specială”, a declarat la final, Simona Halep.

Simona Halep este a doua sportivă din România care poate spune în acest moment că este cea mai bună în lume, după Cristina Neagu, cea mai bună handbalistă de pe planetă.

wtatennis.com

wtatennis.com

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.