Acum citesti:
CSU Sibiu debutează azi în Liga Națională
Intreg articolul 2 minute de lectura

CSU Sibiu debutează azi în Liga Națională

FIBA EUROPE CUPBaschetbaliștii sibieni încep seria meciurilor din Liga Națională de Baschet Masculin cu o deplasare pe terenul Oradei. Meciul va avea loc astăzi, de la 19:30. Partida va fi transmisă LIVE pe Digi Sport. Este primul joc al ”vulturilor” după seria partidelor oficiale, din calificările Fiba Europe Cup. După ce sezonul anterior l-au încheiat cu seria din finala mică cu Oradea, baschetbaliștii sibieni au șansa unei mici revanșe în fața jucătorilor lui Cristi Achim. Înaintea disputei, Dan Fleșeriu și Christopher Cooper au declarat următoarele:

”Oradea este, ca și în ultimele trei sezoanele, una dintre echipele favorite la câștigarea titlului. Va fi un meci foarte greu, în care noi va trebui să depunem extrem de multă energie pentru a ține aproape de ei. Să sperăm că avem puterea necesară, vom fi mai organizați, pentru că am lucrat pentru asta, și vom reuși un meci bun. Ne dorim să dăm o replică bună și să arătăm că și noi ne dorim câștigarea unui trofeu sezonul acesta”, a declarat Dan Fleșeriu,antrenor BC CSU Sibiu.

”Echipa noastră s-a pregătit bine, face zi de zi progrese în jocul de echipă, și abia așteptăm partida de la Oradea. Va fi un meci mare și sperăm să ne întoarcem cu o victorie. Va fi cu siguranță un meci greu, dar mergem acolo cu mentalitate de învingători, vom da totul pe teren și ne dorim să oferim fanilor noștri un spectacol nemaipomenit”, a spus Cooper.

În partida din această seară, va îmbrăca tricoul oficial și Andrei Petică.  Jucătorul de 24 de ani, care măsoară 1,92 m vine de la Galați și este unul dintre jucătorii care s-a antrenat deja, din perioada de presezon, alături de BC CSU Sibiu.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.