Acum citesti:
Rezultate deosebite pentru două eleve de la Liceul Teoretic „Axente Sever”
Intreg articolul 2 minute de lectura

Rezultate deosebite pentru două eleve de la Liceul Teoretic „Axente Sever”

Două eleve ale Liceului Teoretic „Axente Sever” din Mediaș, Paula Obrejan și Andra Todoran, au reușit să obțină rezultate deosebite în ultima perioadă. Este vorba despre Paula Obrejan și Andra Todoran. Paula Obrejan a participat la mai multe crosuri în ultimele luni, incepând cu Crosul Toamnei de la Blăjel, unde s-a clasat pe poziția a treia la categoria 12 kilometri. A urmat apoi crosul Ascotid Trail Race de la Târgu Mureș, unde s-a clasat tot pe poziția a treia, la categoria 9 kilometri. La aceeași competiție Andra Todoran s-a clasat pe poziția secundă, la aceeași categorie de 9 kilometri.

Cea mai recentă competiție in care au fost implicate cele două atlete a fost pe data de 7 octombrie la Luduș, la ”Trofeul Ella Kovacs”. Paula și Andra au terminat pe poziția a treia la categoria de 3.000 de metri. Pentru Paula Obrejan urmează duminica viitoare participarea la „Crosul Speranţei” de la Blaj, în vreme ce Andra Todoran își propune pentru anul 2018 să se califice la Campionatul Mondial de Alergare Montană. Paula este legitimată la nivelul de junioare 3, în timp ce Andra este junioară 2. Ambele sportive sunt pregătite de profesorul Vasile Hermann.

Liceul Teoretic „Axente Sever” este singura unitate de învățământ din Mediaș care asigură școlarizarea pentru elevi ai profilului vocațional sportiv. Cei mai mulți axentiști sunt legitimați la cluburi de fotbal, dar există și handbaliști, baschetbaliști și atleți.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.