www.prosport.ro
Foto credit: www.prosport.ro

Sport 8.10.2017

România obține un egal nemeritat în Danemarca!

www.prosport.roTricolorii au terminat la egalitate cu Danemarca, scor 1-1. Golurile meciului au fost marcate de Ericksen (min.59) și Deac (min.90). Naționala de fotbal a României a făcut o partidă foarte slabă în Danemarca. A fost o remiză cu șansă pentru elevii lui Cosmin Contra, gazdele au dominat partida și au avut un gol anulat, pe când românii au avut primul șut pe poartă doar în minutul 79. Mai mult, singura ocazie a oaspeților, în afara golului i-a aparținut lui Budescu, șut pe lângă poartă de la 30 de metri (min.32). De partea cealaltă, în prima repriză, Sisto l-a pus la treaba pe Tătărușanu, dar goalkeeper-ul nostru a respins peste poartă, în min.30. Bedner a fost foarte activ, fiind blocat de Hoban în careu, iar apoi a marcat un gol la care arbitrul a dat ofsaid, dar la reluare a părut pe linie. În a doua repriză, danezii au deschis scorul din 11 metri prin starul Ericksen (min.59). Trei minute mai târziu, Cristi Ganea a fost eliminat și a lăsat România în zece oameni. A urmat o mutare excelentă a lui Contra, Țucudean în locul lui Băluță, iar în min.90, atacantul Viitorului a contribuit la golul lui Deac. Pe final, tricolorii au tremurat pentru egal, Dolberg a șutat din careu, dar Tătărușanu a respins în corner, iar din corner, Delaney a reluat peste poartă.

Cu acest egal, România termină calificările pentru Campionatul Mondial pe locul patru. Naționala a obținut 13 puncte din 30 posibile.

 

  • Adrian Luca

    Buna Seara, Georgian! Cu ce
    instrument ai reusit sa determini daca egalul a fost meritat sau nu? Sau e vreun secret profesional și nu poți să îmi dai detalii? Astept cu nerăbdare raspunsul tau. Chiar și pe privat.

    • Georgian Fulea

      Danemarca a marcat 2 goluri, în teren a fost net superioară de la început până la final, iar golul României a fost întâmplător.

Ad