Acum citesti:
Numărul I mondial a revenit acasă. Simona Halep: ”Această zi va rămâne mereu în mintea mea”
Intreg articolul 2 minute de lectura

Numărul I mondial a revenit acasă. Simona Halep: ”Această zi va rămâne mereu în mintea mea”

Facebook Telekom SportCea mai bună jucătoare de tenis din lume s-a întors acasă! Simona Halep a aterizat cu puțin timp la Otopeni și a fost întâmpinată de Ministrul Tineretului și Sportului, Marius Dunca, de Președintele Federației Române de Tenis, George Cosac, 20 de membri ai televiziunilor și 96 de reprezentanți ai presei. ”Este o onoare să fiu aici. Dumneavoastră mi-ați făcut ziua asta mai frumoasă venind aici. Ziua aceasta va rămâne mereu în mintea mea. Visul meu a devenit realitate. Mă bucur că se întâmplă pentru noi, că o româncă este numărul 1 mondial feminin. Mă bucur că eu sunt aceea persoană. Vreau să le mulțumesc celor care au lucrat cu mine 22 de ani. Vreau să mulțumesc familiei și celor care mă susțin. Îi mulțumesc lui Darren, care a crezut mereu în mine, că pot ajunge lider mondial. Vreau să-i mulțumesc unei persoane speciale. Îi mulțumesc domnului Țiriac, care a făcut multe pentru mine. Îi mulțumesc doamnei Ruzici, care a făcut multe pentru mine. Îi mulțumesc și lui Andrei Pavel. Încă mai am manșeta lui, din 2008, de la Roland Garros. Era idolul meu, iar acum mă bucur că pot lucra cu el”, a spus Halep.

1507376637088
Simona Halep

 

”Hagi a fost mereu modelul meu în viață și sport”                                                                            

Tenismena născută în Constanța a spus că se va odihni două zile și apoi se va pregăti pentru Turneul Campioanelor, ultimul concurs al anului. ”De acum înainte va fi și mai greu. Mă voi odihni două zile, iar după aceea voi reveni pe teren și la Singapore (n.r. la Turneul Campioanelor). Chiar vorbeam cu mama mea, că am făcut multe sacrifici. Sâmbătă am uitat de tot. Nu pot spune că am avut o viața grea. Am avut momentele dificile, dar împlinirea profesională schimbă tot. Vreau să câștig un turneu de Grand Slam și să mă mențin cât mai mult pe locul 1”, a declarat Simona.

Halep1
halep_5

 

Întrebată despre declarațiile frumoase ale lui Gheorghe Hagi la adresa sa, Halep a spus că nr.10 al naționalei a fost întotdeauna modelul său în viață. ”Hagi a fost mereu modelul meu, în viață și sport”.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.