www.thesun.co.uk
Foto credit: www.thesun.co.uk

Sport 2.11.2017

”Kun” Aguero a devenit cel mai bun marcator din istoria lui Manchester City!

www.thesun.co.ukAtacantul născut în Argentina a înscris cel de-al 178-lea gol în tricoul lui Manchester City, în toate competițiile! El a punctat aseară, în victoria echipei sale pe terenul celor de la Napoli, scor 4-2. Cu această reușită, el a devenit cel mai bun marcator din istoria ”cetățenilor”. ”Kun” a avut nevoie de numai șase ani și 263 de meciuri pentru a-l întrece în această categorie pe Eric Brook, deținătorul recordului de mai bine de 79 de ani. Brook a înscris 177 de goluri în 453 de jocuri, evoluând pentru City în perioada 1928-1940. ”Sunt foarte fericit pentru acest moment. Eu joc în fiecare joc 100%, trebuie să continui așa pentru că acest sezon este foarte lung. Sper să marchez mai mult, dar important este să câștige echipa”, a declarat Aguero.

Aici puteți vedea reușita lui Aguero:

Trebuie amintit faptul că în ultimii doi ani, Aguero a avut probleme cu accidentările, dar tot a marcat destul de mult, doar Bolton fiind unica echipă din Anglia ce a scăpat fără gol primit de la acesta. În 2015, ”kun” a fost golgeterul Premier League. El a fost doar al doilea jucător din istoria lui City ce a reușit acest lucru, după Carlos Tevez (2011).

Sergio Aguero a fost format la Independiente, formația sa de suflet. În cariera sa, el a mai evoluat numai pentru argentieni, Atletico Madrid și Manchester City. El are 29 de ani și este printre cei mai buni atacanți din lume ai momentului.

Ad