8 C
Sibiu
vineri, aprilie 26, 2024

Philadelphia Eagles a câștigat Superbowl-ul!

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

www.wsj.comCel mai important eveniment de pe planetă a adus din nou în fața televizoarelor milioane de fani din întreaga lume! Superbowl 52 a fost un spectacol deosebit, iar la final a fost o zi istorică pentru Philadelphia Eagles și suporterii lor. ”Vulturii” au câștigat pentru prima oară cel mai important trofeu din fotbalul american. Ei au învins cu 41-33 pe New England Patriots, câștigătoarea din 2017. A fost revanșa pentru cei de la Philadelphia, după ce în 2005 pierdeau finala cu Patriots, iar Tom Brady și compania deveneau o adevărată dinastie. Azi-noapte, Nick Foles a fost desemnat MVP-ul partidei. Quaterback-ul învingătorilor a reușit 3 touchdown, plus 373 de iarzi. Partida a fost una în care ambele ofensive au avut o evoluție grozavă, pe când defensivele celor două echipe au avut o zi groaznică.

 
Prima rezervă după Brady
www.abc7ny.comSezonul a fost unul senzațional pentru Philadelphia. Carson Wentz a început ca titular pe poziția de Quaterback și a avut un an extraordinar, câștigând 11 din cele 13 partide și era favorit să câștige titlul de cel mai bun jucător al sezonului. Din păcate, el s-a accidentat și a trebuit să se opereze la genunchi. Astfel, Eagles au ajuns în play-off cu rezerva Nick Foles. Philadelphia a fost prima echipă ce a terminat conferința pe primul loc și a fost considerată cu șansa a doua în fiecare meci avut. Acest lucru nu a oprit Philadelphia, antrenorul Doug Pederson a fost genial în tot anul și a găsit varianta cea mai bună pentru Nick Foles, care a fost fantastic. Astfel, Philadelphia a reușit surpiza pentru mulți contra echipelor Atlanta Falcons, Minnesota Vikings și New England Patriots, cucerind trofeul cel mai râvnit din NFL. Nick Foles a devenit primul QB ce a câștigat Superbowl din postura de rezervă, de la Tom Brady încoace, care reușea același lucru în 2001.
Dinastia din Boston
www.news.wagertalk.comSuperbowl 52 s-a disputat în Minnesota, orașul echipei pe care Philadelphia o eliminase în finala conferinței. Totuși, publicul a fost de partea celor de la Eagles, fiind sătuli de victoriile continue ale celor de la New England. Patriots este cea mai puternică dinastie a ultimilor 20 de ani în sporturile americane! Tom Brady și Bill Bellichick au câștigat de 5 ori Superbowl și au jucat de 3 ori finala. Mai mult, cei doi sunt considerați cei mai buni din istorie pe poziția lor, QB, respectiv antrenor.

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Bronz și calificare la barajul pentru Olimpiada Internațională de Informatică pentru un elev din Mediaș

Rezultat excepțional pentru învățământul din Mediaș, un elev al Școlii Naționale de Gaz obținând o performanță remarcabilă.O medalie de...

Locuri de muncă

spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect