5.1 C
Sibiu
vineri, aprilie 19, 2024

Cristina Neagu poate deveni a patra oară la rând cea mai bună handbalistă a lumii!

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Cristina Neagu FacebookCea mai bună handbalistă din lume în anii 2010, 2015 și 2016 are șanse să-și mențină acest ”trofeu” și în 2017! Cristina Neagu este printre cele 5 sportive alese de Federația Internațională de Handbal să concureze la titlul de cea mai bună handbalistă a anului 2017! Totul se face prin vot pe site-ul IHF, la link-ul următor: http://ihf.info/en-us/mediacentre/voting/worldhandballplayers2017.aspx . Alături de jucătoarea din România, Nora Mork (Norvegia), Stine Bredal Oftedal (Norvegia), Isabelle Gullden (Suedia) și Nycke Groot (Olanda) sunt celelalte handbaliste care se luptă pentru această titulatură.
Cristina Neagu Oficial FacebookCristina Neagu este singura jucătoare din istorie ce a fost desemnată de trei ori cea mai bună handbalistă a lumii. Interul stânga are 29 de ani. Ea a avut un an 2017 fantastic din punct de vedere individual, iar la Campionatul Mondial a făcut meciul turneului împotriva Cehiei, marcând nu mai puțin de 13 goluri. La echipa de club, Neagu a fost la un cu totul alt nivel față de coechipierele sale, fiind principala marcatoare de la Buducnost și CSM București. ”Onorată să fiu din nou nominalizată pentru cea mai înaltă distincție din lume la handbal: ”Cea mai bună jucătoare de Handbal a anului 2017”. Votul pentru public este deschis până în 20 februarie.Vă mulțumesc pentru susținere!”, a scris Neagu pe contul său de Facebook.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Avertisment: Țepele continuă la telefon. „Vă sună Ionescu Alexandru”

Directoratul Național de Securitate Cibernetică a atras atenția, joi, că tentativa de fraudă în care apelanții se dau angajați...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect