5.7 C
Sibiu
joi, aprilie 18, 2024

Gaz Metan, doar remiză cu ultima clasată, Juventus București

Cele mai citite

După ce a marcat de patru ori în primele două etape de la reluarea campionatului, Gaz Metan s-a împiedicat de ultima clasată în Liga I, Juventus București, iar partida de vineri seara de la Mediaș s-a încheiat 0-0. A fost o partidă dominată categoric de Gaz Metan, însă cu puține ocazii de poartă. În prima repriză, mijlocașul oaspeților, Cristian Ciobanu, l-a driblat pe Răzvan Pleșca, dar nu a putut marca, în minutul 15. După pauză, cele două echipe și-au împărțit ocaziile. Mai întâi a ratat Juventus, după o fază prelungită de atac în minutul 60, iar imediat a venit replica medieșenilor, care puteau înscrie prin columbianul Mario Rondon, un minut mai târziu. Gaz Metan – Juventus s-a terminat 0-0, după ce în tur scorul a fost tot o remiză, 1-1.
Gaz Metan a ajuns la 16 puncte în clasamentul Ligii I, iar în ultima etapă a sezonului regulat medieșenii se vor deplasa la Botoșani.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

FOTO: Prima cabană montană construită în România este în județul Sibiu

Prima cabană montană construită în România se află în județul Sibiu, la 1.540 de metri înălțime. "Priveliște splendidă și...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect