8 C
Sibiu
joi, aprilie 25, 2024

FC Hermannstadt a pierdut 2 puncte importante în lupta pentru promovare

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

FC Hermannstadt FacebookFotbaliștii pregătiți de către Alexandru Pelici nu au profitat de remiza celor de la Chindia Târgoviște la Suceava. FC Hermannstadt a încheiat la egalitate partida cu UTA, scor 1-1. Golurile partidei au fost marcate de Marius Curtuiuș (min.7) și Bogdan Rusu (min.24). Gazdele au deschis scorul rapid la Șiria, după o gravă eroare a arbitrului Florin Mazilu din Satu Mare. Jucătorul arădean a marcat cu mâna după o lovitură de la colț în care i-a luat fața lui Căbuz în aer și a repetat execuția lui Maradona din meciul cu Anglia de la Mondialul din 1986, cunoscută drept ”mâna lui Dumnezeu”. Deși, toată echipa sibiană a protestat după fază, arbitrul și asistenții au rămas pe poziții și UTA conducea 1-0. FCH a reușit să egaleze în minutul 24 prin golgeterul Bogdan Rusu. Acesta a împins mingea în poartă din 4 metri, după o centrare a lui Hergheligiu. Până la pauză, băiatul lui Romică Buia, Darius a avut o avut o ocazie, dar șutul său din lovitură liberă a fost prins de Căbuz.
Repriza secundă a fost una extrem de spectaculoasă, cu multe ocazii și în care s-a jucat pe contre în primele 20 de minute. Imediat după reluare, Blănaru a scăpat singur cu Bodea, dar a șutat în acesta. Mingea s-a respins la Rusu care a ratat dubla, trăgând peste poartă. La faza următoare, UTA a avut o fază aproape la fel de mare, Petra a scăpat singur, dar șutul său de la marginea careului a fost respins de portarul sibian cu piciorul. Zece minute mai târziu a venit rândul lui Hlistei să rateze o șansă importantă pentru gazde. Mijlocașul a șutat slab din 12 metri, nemarcat. S-a continuat jocul pe contre și cu fotbal energic, iar ambele formații au avut altă ocazie. Rusu a șutat din întoarcere, dar Bodea a reținut balonul. La poarta cealaltă, Curtuiuș (min.66) a reluat cu capul de data aceasta un corner, dar Căbuz a reușit să respingă de sub transversală. Ultimele 25 de minute au aparținut lui FC Hermannstadt. Sibienii au atacat în valuri, iar arădenii s-au mulțumit să se apere. Dâlbea a fost într-o zi în care nu i-au ieșit șuturile, căpitanul lui FCH ratând două execuții din marginea careului. Mai bine s-au descurcat Neagu și Tătar, din lovitură liberă, dar Bodea a fost la post, la ambele șuturi. Minutul 84 a adus cea mai mare ocazie a Sibiului de a obține cele trei puncte. La o fază excelentă, Petrescu a ajuns singur pe partea dreaptă, a pasat pe jos, iar Târnovan a primit mingea în 6 metri, nemarcat. Vârful a șutat pe lângă poartă, ratând șansa victoriei și celor trei puncte pentru oaspeți. S-a terminat 1-1 și FC Hermannstadt pierde două puncte în lupta pentru locul I cu Dunărea Călărași.
Cătălin Căbuz, Mihai Stancu, Cătălin Pîrvulescu, Claudiu Pamfile, Răzvan Dâlbea (Alexandru Târnovan, min.82), Cristian Danci, Daniel Tătar, Andrei Hergheligiu (Petrișor Petrescu, min.78), Bogdan Rusu și Ștefan Blănaru (Cosmin Neagu, min.67) au fost jucătorii ce au evoluat pe terenul ”Otto Greffner” din Șiria.

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Bronz și calificare la barajul pentru Olimpiada Internațională de Informatică pentru un elev din Mediaș

Rezultat excepțional pentru învățământul din Mediaș, un elev al Școlii Naționale de Gaz obținând o performanță remarcabilă.O medalie de...

Locuri de muncă

spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect