4 C
Sibiu
vineri, aprilie 19, 2024

Egalul nimănui: Gaz Metan – ACS Poli Timișoara 1-1

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Gaz Metan și Poli Timișoara au oferit una dintre cele mai urâte partide din actualul play-out al Ligii I. Mai bine de 60 de minute, cele două formații au oferit un joc fără orizont, ocaziile lipsind cu desăvârșire. Scorul final, 1-1, a fost stabilit în ultimele minute ale partidei. Medieșenii au ajuns la al treilea meci consecutiv fără înfrângere în play-out și și s-au apropiat la un singur punct de Concordia Chiajna, prima echipă aflată deasupra liniei retrogradării.
Prima repriză a fost una anostă, fără vreo ocazie evidentă de gol. Partea secundă a fost total opusă. Primul care a ieșit la rampă a fost arbitrul George Găman, care le-a refuzat un penalty clar timișorenilor, în minutul 59, când Sîrghi l-a doborât în careu pe fostul dinamovist Maxi Oliva. Ultimele 10 minute au salvat estetic partida. Rondon a scăpat pe contraatac, după o lovitură liberă executată în bară de Vașvari, și i-a pasat perfect lui Joao Diogo. Portughezul a trimis în poarta goală, iar Cristi Pustai pregătea deja poezia de la final. Doar 5 minute s-au bucurat de avantaj. Ciucur a egalat din pasa lui Bîrnoi, iar rezultatul a fost unul egal, 1-1.
În urma acestei remize, Gaz Metan acumulează 15 puncte în play-out și va juca etapa viitoare, în deplasare, cu Sepsi Sfântu Gheorghe.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Avertisment: Țepele continuă la telefon. „Vă sună Ionescu Alexandru”

Directoratul Național de Securitate Cibernetică a atras atenția, joi, că tentativa de fraudă în care apelanții se dau angajați...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect